De nieuwe Geberit Sigma01 bedieningsplaat voor het toilet is de opvolger van dé succesvolle 2-toets bedieningsplaat Geberit Samba; sinds de introductie in 2001 één van de meest geliefde platen. Het ontwerp van deze bedieningsplaat is in een modern jasje gestoken en vervangt de huidige Geberit Samba bedieningsplaat volledig.

Hoe succesvoller het product, hoe meer het gekoesterd dient te worden. Juist om die reden heeft Geberit de Samba bedieningsplaat langzaam maar zeker doorontwikkeld. Het vervolgmodel is de nieuwe Geberit Sigma01 bedieningsplaat. De meest opvallende wijziging is de verandering van een ovale naar een ronde toets. Tevens is de plaat in zijn geheel strakker van vorm. Net als zijn voorganger is de Sigma01 verkrijgbaar in meerdere kleuren, dertien wel te verstaan. Hierdoor is de bedieningsplaat toe te passen binnen diverse stijlen en kleurpaletten.

In lijn met de Sigma01 bedieningsplaat voor de wc is er ook een plaat voor het urinoir opgenomen. Deze is in drie verschillende uitvoeringen mogelijk: een pneumatisch bedienbare druktoets, een infrarood versie met batterijvoeding en een infrarood versie op netvoeding. De Sigma01 urinoir bedieningsplaat is verkrijgbaar in de kleuren: alpien wit, glansverchroomd en mat verchroomd.

 

Ook leuk om te lezen