918
Rimfree

Tegenwoordig zijn er honderden verschillende modellen closets, maar de nieuwe Rimfree closet maakt het verschil. De Rimfree closet is gemaakt naar inrichting, design en comfort. Het is niet te voorkomen dat er bij traditionele closets verborgen vuilafzettingen zullen ontstaan in de spoelrand. De nieuwe Rimfree closet heeft geen spoelrand, hierdoor kan er ook geen vuilafzetting ontstaan. Erg hygiënisch dus!

Waterbesparing
Niet is de nieuwe Rimfree closet heel hygiënisch, maar ook erg milieubewust. De Sphinx 300 verbruikt maar 4,5 liter per spoelbeurt. Dit is 50% minder dan een traditionele closet. Een gepatenteerde spoelwaterverdeler verspreidt het water symmetrisch in de kom en garandeert een onberispelijk spoelgedrag. Hierdoor voldoet de Rimfree closet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Onderhoud
De Rimfree closet heeft veel minder onderhoud nodig dan een traditionele closet. Omdat de Rimfree geen spoelrand heeft, kunnen zich hier ook geen bacteriën in ophopen. De binnenkant van de closet is heel makkelijk stralend schoon te houden. Dit bespaart tijd én schoonmaakmiddelen, dubbel milieubewust dus.

Verstopplaatsen uitgesloten
Omdat er de spoelrand vervalt, valt hier ook niets onder te verstoppen. In justitiële instellingen wordt dit vaak gedaan met drugs. Dit is onmogelijk met de Sphinx Rimfree.

Verschillende uitvoeringen
De Sphinx Rimfree komt in 4 verschillende uitvoeren zodat ieder naar eigen keuze een Rimfree uit kan kiezen. Het verschil in de modellen zijn: de afmeting, het design (klassiek of modern) en de inhoud van de spoelbak.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners