783
Pressalit app

Welke zitting past op mijn toilet? Pressalit app voor het vinden van een passende toiletzitting

Het vinden van een perfect passende toiletzitting voor een toilet is niet eenvoudig. Er zijn zoveel verschillende toiletten; van verschillende fabrikanten, in verschillen modellen en vormen... Pressalit ontwikkelde een handige app. Eenvoudig in gebruik, helder en effectief. Via een paar simpele stappen helpt deze app om een perfect passende toiletzitting te vinden.

De app biedt de mogelijkheid om te zoeken via drie ingangen: op basis van de fabrikant, uitgaande van de vorm van het toilet, of door te zoeken in het complete assortiment van toiletzittingen. Via heldere, eenvoudige stappen wordt de perfect passende zitting geselecteerd. De gebruiker krijgt een compleet overzicht en heeft desgewenst de mogelijkheid om voor iedere toiletzitting dieper op de technische details in te gaan.

Het gepresenteerde overzicht biedt informatie over het model en de scharnieren. Er wordt een helder overzicht van de functies van de toiletzitting gepresenteerd, evenals van de montage- en scharniermogelijkheden. De filterknop maakt het mogelijk om de zoekactie te beperken of uit te breiden. Er kan ondermeer gezocht worden op kleuren, functies, montage, etc. Afbeeldingen geven een goed beeld van de afzonderlijke toiletzittingen.

Ter completering biedt de app een aantal handige extra’s.
Eenvoudige toegang tot technische gegevensbladen in pdf-formaat.
Bewaren van favoriete toiletzittingen onder “favorieten”.
E-mailen van productoverzichten naar bijvoorbeeld klanten of relaties.

De Pressalit app is gratis beschikbaar voor iPad (iOS 6.1 of nieuwer) in de Nederlandse taal. Te downloaden via iTunes of App Store.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners