957
Connect en Softmood

Groots gamma voor het kleinste kamertje
Ideal Standard presenteert Connect en Softmood voor toiletruimte

Niet iedereen heeft de ruimte om een luxueuze wellnessbadkamer of zelfs maar een toilet veel groter dan een bezemkast in te richten. Toch krijg je met een slimme indeling en de juiste installatie een echt wow-effect. Dat bewijst Ideal Standard met zijn ‘Connect’ en ‘Softmood’ programma. De nieuwe modellen maken de ruimte niet alleen optisch groter, maar ook makkelijker in onderhoud én hygiënischer. Daarmee zorgt Ideal Standard als eerste voor een dergelijk totaalaanbod van oplossingen voor het toilet of de kleine badkamer.

Feit: afhankelijk van de individuele ‘snelheid’, verblijven we één tot drie jaar van ons leven op het toilet. En dat wordt er niet minder op. Met hun social media bij de hand, spenderen jongeren tot 30 jaar bijna dubbel zoveel tijd op het toilet als de generatie van hun ouders*. We willen dus steeds meer dat het kleinste kamertje niet alleen een functionele, maar ook aangename plek wordt die bovendien ergonomisch en ecologisch verantwoord is. Precies wat Ideal Standard met de series Connect en Softmood heeft ontwikkeld.

Robuuste elegantie
Met de serie Connect Space focust Ideal Standard volledig op het optimaliseren van een beperkte ruimte. Een hoekopstelling of een verkort staand of hangtoilet van slechts 48 cm diep kan gecombineerd worden met een design handenwassertje van 45 cm breed en bijpassend handig meubel met een diepte van 24 cm, verkrijgbaar in maar liefst 5 kleuruitvoeringen. Deze opstelling creëert veel handige opbergruimte én een visueel ruimtelijk effect.

Bij de Connect toiletten kan u voor het reservoir kiezen tussen het afgeronde Arc design of het hoekige Cube design. Dat harmonieuze lijnenspel gaat speels over naar de bijpassende wastafel of fontein. Bij het staand closet kan je ook kiezen voor het ‘back to wall’ model, strak en makkelijk in onderhoud.

Meer hygiëne heb je dan weer met de handige ‘easy take off’ en soft closing zitting van Connect, makkelijk afklikbaar voor optimaal onderhoud. Voor écht doorgedreven hygiëne ontwikkelde Ideal Standard eerder al de Contour 21 WC zonder spoelrand, ontleend aan de hoge eisen van zorginstellingen. Zonder verborgen hoekjes waar bacteriën zich kunnen nestelen. We kijken alvast uit naar komst van de Connect WC zonder spoelrand in september 2013.

Vrijheid, blijheid
Ook bij de totale badkamercollectie Softmood staat het zelf in alle vrijheid ontwerpen van de toiletruimte centraal. Voor elke ruimte is de juiste oplossing voorhanden. Het hang- of staande closet van Softmood kan gecombineerd worden met een ensemble van fontein en handig bijpassend meubel.

Uiteraard hebben Softmood en Connect heel wat dingen gemeen, zoals de makkelijk reinigbare geglazuurde spoelrand en een reservoir met dubbele doorspoeloptie (3 of 6 liter) die een waterbesparing tot 25% oplevert. Tot slot biedt Ideal Standard bij beide collecties een uitgebreid gamma accessoires om het geheel af te maken, van toiletborstels tot WC-rolhouders en handdoekhouders.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners