772
Geberit

Het recent en succesvol geïntroduceerde Geberit Monolith wc element heeft een enorme innovatie ondergaan. Hetmoderne wc-reservoir, dat vóór de muur geplaatst wordt ter vervanging van de vaak onelegante laaghangende wc stortbak of het keramisch duoblok, heeft er diverse functies bijgekregen. De innovatieve Geberit Monolith Plus biedt nu ook ComfortLight, geurzuivering en elektronische bedieningstoetsen. Dit product is letterlijk hét stralend middelpunt in elke sanitaire ruimte.

Geberit Monolith Plus is een nieuw soort reservoir dat voor de muur geplaatst wordt en helemaal strak afgewerkt is in glas en aluminium. De geïntegreerde luchtzuiveringsfunctie, de intelligente licht-sensortechnologie en de uitzonderlijk comfortabele spoelbediening zijn slechts drie van de vele eigenschappen, die dit product kenmerken, maar bovenal is het toch vooral het bijzondere design wat eruit springt.

Luchtzuivering
Zowel in een toilet als in een badkamer geeft een goede geurafzuiging een prettige dosis frisheid. Het Geberit Monolith Plus wc element biedt een simpele en stijlvolle manier om aan deze behoefte te voldoen. Vieze geurtjes worden in het element geneutraliseerd met behulp van een duurzaam keramisch filter dat maar liefst 6 jaar mee gaat en geïntegreerd is in het reservoir. De lucht wordt gezuiverd en vervolgens weer aan de zijkanten van het element teruggebracht in de ruimte. Het geurzuiveringssysteem wordt eenvoudig in werking gesteld door een soft-touch knop bovenop het element of automatisch via een afstand-detectie (< 50 cm). De luchtzuivering stopt automatisch weer na 10 minuten.

ComfortLight en soft-touch bediening
De slanke LED-lichtbalk aan de bovenzijde van het element biedt discreet en indirect licht, dat aangaat zodra iemand bij het toilet komt. ComfortLight is het meest opvallende kenmerk van het Geberit Monolith Plus wc element. Er kan gekozen worden uit 7 lichtkleuren en ook de intensiteit kan naar wens aangepast worden. De verlichting schakelt na 5 minuten automatisch weer uit als de ruimte wordt verlaten; intelligent en energiebesparend. Middels elektrische soft-touch toetsen bovenop het element wordt op een comfortabele wijze de spoeling geactiveerd. Het aluminiumoppervlak is gesloten en daardoor hygiënisch en makkelijk te reinigen.

Geberit Monolith serie
Naast deze nieuwe comfortabele eigenschappen, geniet dit product ook de ‘standaard’ voordelen van het Geberit Monolith wc element. Naast de wc elementen beschikt de serie ook over Monolith wastafel elementen. Voor alle elementen geldt; er zijn geen ingrijpende installatie aanpassingen nodig. En dat is bij het verbouwen van de badkamer of het toilet een groot voordeel. De elementen zijn te combineren met vrijwel elk type keramiek en de Monolith serie is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren glazen voorplaten, te weten: wit, zwart en umbra (donkerbruin), Deze zijn van hoogwaardig veiligheidsglas gemaakt.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners