1027
Black is Beautiful

Een toilet in een open of gesloten badkamer kan hinderlijk zijn wat geur betreft. Daar heeft TECE iets voor bedacht. Want in de TECElux zit een uniek luchtreinigingssysteem die de lucht direct uit de pot wegzuigt, de lucht reinigt en deze terugvoert in de ruimte. Een raam openzetten is niet nodig. Zo gaat geen warmte verloren. Naast deze unieke functie is bij TECElux alles geïntegreerd: het spoelreservoir, de spoelbediening, de wandafwerking en zelfs de hoogteverstelling van het toilet. Wat u ziet zijn de esthetisch vormgegeven glazen wandpanelen waartegen het toilet of een douche-wc wordt gemonteerd. Alle techniek is verborgen, u ziet geen lelijke delen of aansluitingen meer in het zicht. En kiest u voor zwart, dan heeft u een primeur want TECElux is binnenkort in het zwart leverbaar.

TECElux is een goed voorbeeld van puristische badarchitectuur en overal toepasbaar mede door de tijdloze kleuren wit en zwart. De glasplaten vormen een esthetische eenheid en fungeren bovendien als spatbescherming. Daardoor kunnen allerlei wandafwerkingen worden gecombineerd en ontstaat een nieuwe ruimtelijke beleving. Zo kunt u het glas naar wens combineren met sierpleisterwerk, behang, laguzzo, beton, tadelakt, tegels, alles is mogelijk! Daarbij bent u volledig vrij in uw keuze wat het model toilet betreft (ook rimfree) en kunt u zelfs i.p.v. een toilet een douche-wc installeren.

Het spoelen van het toilet geschiedt op een unieke wijze: duurzaam en hygiënisch. Hygiënisch omdat de futuristische sen-Touch aanraakvrij is te bedienen. De sen-Touch is een optische en toonaangevende duospoeltechniek, speciaal voor de TECElux ontwikkeld. Als alternatief kan de bovenste glasplaat ook met twee mechanische druktoetsen worden geleverd. De duospoeltechniek is duurzaam, omdat u bij het spoelen kunt kiezen voor een kleine spoeling van 3 liter en een volspoeling van 4,5/6/7,5 of 9 liter. Dankzij deze waterbesparende duospoeltechniek wordt meer dan 50 % water bespaard.

TECElux heeft met zijn modulair concept nagenoeg elke Europese designjury overtuigd. Geen wonder, want TECElux houdt zich elegant op de achtergrond en heeft een groot aantal functies onzichtbaar geïntegreerd. TECElux geeft u de garantie dat als het om stijl gaat, u de juiste keuze maakt. Een excellente keuze.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners