2329
Tech gadget: domotica toilet
Gepubliceerd: 30-10-2014

Domotica is in een moderne woning niet meer weg te denken. De thermostaat, divers apparatuur en de zonwering zijn enkele voorbeelden van automatisch aangestuurde producten. Geberit biedt met de AquaClean douchewc een echte wannahave gadget voor op het toilet. Dit domotica toilet reinigt, met één druk op de afstandsbediening, automatisch de billen met lichaamswarm water. De waterdruk, de temperatuur en de positie is naar wens in te stellen. Na deze ‘douche’ worden de billen gedroogd door een warme lucht föhn. Het toilet doet al het werk. Het enige wat de gebruiker hoeft te doen, is blijven zitten. Door het gebruik van een volautomatisch toilet hoeven de handen ook niet meer gebruikt te worden bij het schoonmaken van de billen; een groot pluspunt in de dagelijkse hygiëne. Helemaal gezien het veelvuldig gebruik van tablets en smartphones op het toilet.

Functies
Naast de automatische billen douche- en föhnfunctie van het AquaClean toilet, verwijdert de douchewc ook de vieze toiletgeurtjes direct uit de pot, zodra je op de wc gaat zitten. Bovendien is er een pulserende massagedouche mogelijk ter ontspanning. Het toilet is te bedienen door de knoppen op het zijpaneel van het toilet of middels de afstandsbediening. Met de afstandsbediening zijn persoonlijke voorkeuren vast te zetten, waardoor de billenspa keer-op-keer zijn werk optimaal kan uitvoeren.

Voordelen
Naast het domotica aspect heeft een douchewc diverse voordelen ten opzichte van een standaard toilet. Water reinigt de billen vele malen beter, grondiger en zachter dan toiletpapier. Onze vuile handen reinigen we ook niet met een papiertje. Dit doen we ook met water. Waarom maken wij het meest onhygiënische deel van ons lichaam, dan nog wel schoon met enkel papier? Door het gebruik van een volautomatisch toilet hoeven de handen niet meer gebruikt te worden bij het schoonmaken van de billen; tablets en smartphones kunnen daardoor met een gerust hart gebruikt worden op het toilet. Het enige wat de gebruiker hoeft te doen, is gaan zitten.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide