Het is dé revolutie in badkamerland: de douche wc. Met hun tijdloze keramische body passen LAUFEN Cleanet-douchewc's perfect in elk badkamerinterieur. Eenmaal geprobeerd, nooit meer anders! Het frisse, verzorgde gevoel zorgt voor een ongekende wellness ervaring. Laufen combineert de douche functie met uitstekende techniek én een doordacht en verfijnd design. Want het oog wil tenslotte ook wat.

 

1.png

Cleanet douche wc’s

Badkamers zijn meer dan ooit oases van welzijn. Een plek om ons schoon te maken. Ons verzorgd te voelen. Een plek die ons een gevoel van zuiverheid geeft. Voor ons hele lichaam. Van ligbad tot toilet. De LaufenCleanet douchewc’s zetten nieuwe standaarden. De essentie? Ultieme luxe met volmaakte hygiëne.

4.png

Cleanet RIVA

De Cleanet RIVA douche wc is de enige douche wc waarbij het watersysteem thermisch gereinigd wordt op 70 graden. Tevens bevat de Cleanet RIVA een automatische ontkalkingsfunctie, een zelfreinigende douchekop én automatische geurafzuiging. Geurtjes krijgen dus geen kans om zich te verspreiden.

Cleanet NAVIA

De waterstraal van de Cleanet NAVIA heeft een krachtig reinigend vermogen door de bundeling van 4 stralen, maar voelt toch als een tedere streling van de huid.De douchewc overtuigt steeds weer opnieuw met zijn geweldige gebruiksgemak, van de grondige en milde lichaamshygiëne tot aan de effectieve reiniging van het complete systeem.

5.png

Waterbesparing én design

Laufen douche-wc’s onderscheiden zich van de rest van de markt door de uitgekiende waterbesparing, feilloze techniek én hun elegante en ongeëvenaarde design. De slanke vorm en het kwaliteitskeramiek voegen luxe toe aan iedere sanitaire ruimte.

3.png

Ook leuk om te lezen