92
De betaalbare Geberit AquaClean Alba douchewc
Gepubliceerd: 11-06-2024

Tijd voor een revolutionaire stap in de badkamer. Geberit introduceert de nieuwe, betaalbare Geberit AquaClean Alba douchewc, waarmee hoogwaardige douchewc’s eindelijk toegankelijk worden voor een groot publiek. Deze innovatie richt zich op de essentiële functies van een douchewc: een verfrissende WhirlSpray douchestraal, krachtige TurboFlush spoeltechnologie, en een elegant ontwerp van topontwerper Christoph Behling. Dit alles voor een bescheiden meerprijs vergeleken met een conventioneel wandcloset. Dankzij AquaClean Alba is de overstap van een gewone wc naar een douchewc voor vrijwel iedereen binnen handbereik.

Waarom water beter reinigt

Dat water beter schoonmaakt en hygiënischer is dan papier, is algemeen bekend. Toch was het financiële aspect vaak een struikelblok bij de aanschaf van een douchewc. Geberit heeft dit obstakel weggenomen met de introductie van de AquaClean Alba. Nu kan vrijwel iedereen thuis genieten van het comfort, de hygiëne en de frisheid van reiniging met water.

Hygiënische vooruitgang

"Het is de hoogste tijd voor een langverwachte stap vooruit in hygiëne in de badkamer," zegt Margit Pfeifer, hoofd Geberit AquaClean. "De nieuwe douchewc AquaClean Alba brengt deze vooruitgang naar de gewone badkamer. Ondanks dat de AquaClean Alba gepositioneerd is als een instapmodel, omvat het de uitgebreide expertise van Geberit en een aantal premium kenmerken. Dit omvat onder andere de WhirlSpray douchetechnologie, die zorgt voor een zorgvuldige en tegelijkertijd zachte reiniging van de intieme zones. De randloze AquaClean Alba beschikt ook over de ultramoderne TurboFlush-technologie."

Innovatieve functies

Naast de unieke WhirlSpray-douchestraal en de stille, effectieve TurboFlush-spoeltechnologie biedt de AquaClean Alba ook een eenvoudig te reinigen wandcloset dankzij het randloze ontwerp. Water op lichaamstemperatuur, een automatisch ontkalkingsprogramma en een afstandsbediening, inclusief wandhouder, maken het gebruiksgemak compleet. Bepaalde instellingen kunnen ook via de Geberit Home-app worden bediend.

De designfactor

Het ontwerp van de AquaClean Alba is afkomstig van topontwerper Christoph Behling, net als de andere AquaClean douchewc-modellen. Bij het ontwerp van dit nieuwste familielid heeft Behling prioriteit gegeven aan eenvoud en elegantie. Het ontwerp doet denken aan een conventioneel toilet, waarbij de technische eenheid in het keramiek is weggewerkt. Net als de andere AquaClean-modellen is de AquaClean Alba vervaardigd van hoogwaardige materialen.

Eenvoudige bediening

De AquaClean Alba doet zijn werk perfect en zorgt voor een aangename, verfrissende en effectieve reiniging van de intieme zones met water op lichaamstemperatuur. De belangrijkste douchefuncties kunnen comfortabel worden bediend met de gebruiksvriendelijke afstandsbediening. Extra functies zijn beschikbaar via de Geberit Home-app.

Toegankelijkheid voor iedereen

Dankzij de AquaClean Alba is de stap van een normale wc naar een douchewc voor vrijwel iedereen haalbaar. Deze innovatie van Geberit brengt het comfort en de hygiëne van een douchewc binnen bereik van een groot publiek, zonder in te boeten op kwaliteit of design.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide