915
Daar zit geen luchtje aan!
Gepubliceerd: 26-08-2022

De afzuigkap in de keuken is echt zo’n apparaat in huis waarvan we denken; onmisbaar. Soms vergeten we ‘m even aan te zetten,en al snel merken we dan het effect van dit apparaat. Maar dat er méér zaken in huis zijn waar afzuiging mogelijk is? Daar waren wij nog niet van op de hoogte. En dan bedoelen we niet de afzuiging in de badkamer. Wij hebben een noviteit op woongebied onlangs uitgebreid mogen testen en kunnen concluderen; we zijn fan!

Houd het gezellig

We houden allemaal ontzettend veel van onze huisgenoten, maar sóms even net iets minder. Het moment dat je nodig naar het toilet moet en je geliefde heeft nét daarvoor een ‘nummer twee’ gedaan? Dan zijn we toch iets minder blij met hem of haar. Wij hebben veel geprobeerd om dit op te lossen; van geurstokjes tot luchtverfrissers en van lavendel tot seabrease, alles is voorbij gekomen. Die kunstmatige geurtjes maskeren het een beetje, maar echt weg gaat het niet. En zeker niet vlak erna. Maar daar komt dus verandering in!

Tromgeroffel…

En daar was hij opeens; de toiletbril mét afzuigende werking. Het is een uitvinding waar je ú tegen zegt, als je het ons vraagt. Dat nog nooit eerder iemand op dit idee was gekomen! Het klinkt zeer complex en futuristisch, maar dat is niet het geval. De PURE-D toiletbril van het merk DENCK past praktisch op ieder toilet en is ook nog eens eenvoudig te installeren. Geen moeilijke installaties en zelfs geen stopcontact nodig. Het enige wat je nodig hebt, is een schroevendraaier. Die heb je nog wel ergens liggen toch?

Door een roze bril

Je plaatst de toiletbril gewoon zó op de pot en het fijne is; hij past eigenlijk altijd. Wil je dat zeker weten? Dan kun je een pasvorm aanvragen via hun pasvorm-tool op de website. Dit krijg je dan gratis toegestuurd, en je weet 100% zeker dat hij past voordat je ‘m überhaupt bestelt.

Daarnaast heeft hij ook gewoon de voordelen van een ‘normale’ mooie toiletbril. Dus soft close, goede afwerking en quick release. Hoe het systeem werkt? De afzuiging gaat aan zodra jij je derrière op de bril plaatst en stopt automatisch wanneer jij er weer afgaat. Deze afzuiging werkt op een soort accu, die je net zo kan opladen als je telefoon.

Kortom, dit is een innovatie op woongebied die we niet onvermeld wilden laten. Het is daadwerkelijk een investering waar je jezelf nog vele keren dankbaar voor zult zijn. Daarnaast gaat het ongetwijfeld vaak sfeerverhogend werken en houdt het de romantiek wellicht nét iets langer vast. Als dat niet genoeg voordelen zijn? Zet eens een andere bril op en investeer in deze vernieuwing!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide