Verlengd toilet met bidet biedt meer zitcomfort aan grote mensen De Bidetshop brengt een combinatie van toilet en bidet op de markt, de Combi-set 2000, die meer comfort biedt aan lange en zware mensen. Voor veel van deze mensen is een normaal toilet of bidet te klein. Bij deze Combi-set 2000 is de opening - van voor naar achteren - langer in vergelijking tot een normaal toilet. Naast de verlengde opening zijn bij dit model ook de elektra en wateraansluiting aan de achterzijde vrijwel onzichtbaar weggewerkt.

De Combi-set 2000 biedt een bidetfunctie die wordt gecombineerd met een keramisch toilet. De set past op elk inbouwelement voor een wandcloset. Tevens kan de Bidetshop de set leveren in combinatie met het voorzetelement Monolith van Geberit. Via dit element is de nieuwe combinatie probleemloos in een bestaand toilet of badkamer te plaatsen zonder dat men het tegelwerk moet aanpassen. De witte of zwarte, glazen achterwand van de Monolith geeft het geheel een luxe uitstraling. Installatie van deze set is een goed alternatief voor wcs met zichtbare stortbak. De plaats van de afvoer is wel bepalend of deze combinatie kan worden geplaatst.

De Nederlandse bevolking wordt steeds groter en zwaarder. De standaard toiletpotten zijn, wat afmetingen betreft, in de achterliggende jaren nauwelijks gewijzigd. Voor de Bidetshop is dit reden om op zoek te gaan naar oplossingen die aansluiten bij de veranderende wensen van de bevolking. De Combi-set 2000 is daar een duidelijk voorbeeld van. Maar het assortiment van deze sanitairleverancier is breder en bestaat uit diverse producten die aansluiten bij speciale wensen van individuele gebruikers.

Enige tijd terug introduceerde het bedrijf al de Big John, een wc-bril speciaal ontwikkeld voor mensen met een maatje meer. De wc-bril biedt meer zitcomfort dan de relatief smalle, conventionele toiletbrillen. Het product is gemaakt van vlekbestendig kunststof van hoge kwaliteit en kan maximaal 320 kilogram dragen. Zo blijft de Bidetshop continu op zoek naar innovatieve, sanitaire oplossingen.

De Bidetshop is gevestigd in Amsterdam en heeft, naast de gewone showroom, ook geïnvesteerd in een 3D virtuele showroom. Via de website kunnen bezoekers rondkijken in de toonzaal, zonder daarvoor op de locatie aanwezig te zijn, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Ook leuk om te lezen