641
Scandinavisch badkamerdesign

Het ultracompacte oppervlak Dekton is geselecteerd in vier badkamerontwerpen van Svedbergs Bathroom Concepts. De vier series genaamd, Front, DK, Stil en SiD zijn verschillend qua uiterlijk en functie maar de hoge kwaliteit in zowel design als materiaal verbindt hen. De typisch Scandinavische look laat zich ook perfect integreren in de Nederlandse badkamer.

Dankzij de hoge resistentie voor warmte en krassen is Dekton uitermate geschikt voor toepassing in de badkamer, denk aan het gebruik van stijl- en krultangen die erg heet kunnen worden of scherpe nagelschaartjes. Het oppervlak heeft ook een hoge weerstand tegen vlekken en door het vele gebruik van lotions, nagellak en make-up in de badkamer, is dit ideaal. Bovendien is het materiaal gemakkelijk schoon te maken en te houden. De hoge waterbestendigheid maakt Dekton geschikt als duurzaam materiaal voor de badkamer.

Het ontwerp “Front werd in februari 2015 onderscheiden met de ELLE Decoration Swedisch Design Award in de categorie “Badkamer van het jaar. De stoere kleuren van Dekton: Danae, Keranium, Sirius, Sirocco, Ananké en Strato zijn prachtig als werkblad in een minimalistische badkamer.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners