921
Scandinavisch badkamerdesign
Gepubliceerd: 06-05-2015 Laatste update: 06-06-2023

Het ultracompacte oppervlak Dekton is geselecteerd in vier badkamerontwerpen van Svedbergs Bathroom Concepts. De vier series genaamd, Front, DK, Stil en SiD zijn verschillend qua uiterlijk en functie maar de hoge kwaliteit in zowel design als materiaal verbindt hen. De typisch Scandinavische look laat zich ook perfect integreren in de Nederlandse badkamer.

Dankzij de hoge resistentie voor warmte en krassen is Dekton uitermate geschikt voor toepassing in de badkamer, denk aan het gebruik van stijl- en krultangen die erg heet kunnen worden of scherpe nagelschaartjes. Het oppervlak heeft ook een hoge weerstand tegen vlekken en door het vele gebruik van lotions, nagellak en make-up in de badkamer, is dit ideaal. Bovendien is het materiaal gemakkelijk schoon te maken en te houden. De hoge waterbestendigheid maakt Dekton geschikt als duurzaam materiaal voor de badkamer.

Het ontwerp “Front werd in februari 2015 onderscheiden met de ELLE Decoration Swedisch Design Award in de categorie “Badkamer van het jaar. De stoere kleuren van Dekton: Danae, Keranium, Sirius, Sirocco, Ananké en Strato zijn prachtig als werkblad in een minimalistische badkamer.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide