1456
Wat is de beste infraroodcabine

Een infraroodcabine kun je gebruiken ter ontspanning maar ook om eventuele gewrichtspijnen en/of spierpijn te verlichten. Even helemaal tot rust komen en geheel ontspannen in je eigen infrarood sauna. Je hoeft niet meer speciaal naar de wellness maar je creëert thuis je eigen wellness moment wanneer het je uitkomt. Natuurlijke diepdoordringende, warme of pijnverlichtende straling van jouw infrarood cabine.

 

Ontspanning en rust met een infraroodcabine

Er zijn veel infrarood sauna’s waar je uit kunt kiezen. Je kunt een cabine helemaal aanpassen aan je wensen en voorkeuren. Zo heb je een keuze in:

 • Hoeveelheid personen
 • Afmetingen
 • Hoeveelheid stralers
 • Garantie
 • Eventuele radio/USB
 • Houtsoort
 • LED verlichting
 • Finse sauna kachel ja/nee.

Waar ga je de cabine plaatsen? Aan de hand van de plaats in je huis kun je de wensen en voorkeuren verder bekijken.

De voordelen van een infraroodcabine

Een infraroodcabine brengt vele voordelen met zich mee. Het geeft niet alleen warmte, maar het is ook:

 • Makkelijk in gebruik
 • Makkelijk aan te sluiten
 • Klein, dus makkelijk te plaatsen/installeren
 • Snel: de opwarm tijd is van korte duur
 • Goed voor je gezondheid. De straling heeft een positieve invloed op huidaandoeningen zoals psoriasis, eczeem en acne. Je lichaam en huid worden grondig gereinigd van afvalstoffen en je bloedvaten verwijden. Je weerstand wordt verhoogd en je krijgt een gezonde huidskleur. Heb je last van een sportblessure? Dan herstellen je spieren sneller bij regelmatig gebruik van de infraroodcabine.

Zoals je ziet heeft een infraroodcabine veel voordelen. Met een infraroodcabine kun je thuis gezond ontspannen en het zorgt voor een positieve energie.

Makkelijk in gebruik en makkelijk te plaatsen

Doordat er verschillende afmetingen zijn is de ene sauna makkelijker in gebruik en makkelijker te plaatsen dan de ander. Er zijn specialisten die de sauna voor je thuis plaatsen maar je kunt de cabine zelf ook op bouwen. Bij de meeste infrarood sauna’s zit een instructie zodat je als ‘doe-het-zelver’ aan de slag kunt. Hoelang het opbouwen duurt is ook afhankelijk van je wensen, grootte en/of je het binnen of buiten plaatst.

Een infraroodcabine biedt jarenlang plezier en is daarom een goede investering. Door het grote aanbod kun je een cabine vinden die helemaal voldoet aan je voorkeuren en wensen.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners