1268
Maak een spa van jouw eigen badkamer
Gepubliceerd: 28-05-2021 Laatste update: 25-06-2021

Je hoeft je huis niet uit te gaan om een spa ervaring te hebben. Dat kan prima in je eigen badkamer. Het spa gevoel wordt namelijk niet per se gecreëerd door grote luxueuze baden, maar door het gevoel van welbehagen.

Een spa dag is de perfecte gelegenheid om tot rust te komen. Ruim je badkamer op, zet kaarsen neer, leg je zachtste badhanddoeken neer en kies heerlijke geuren. Met wat zachte muziek en een goed boek is jouw spa dag zo gemaakt.

De juiste geuren

De kunst van het organiseren van een spa dag thuis ligt in het kiezen van de juiste producten. Er is niemand die beter weet wat jij leuk vindt dan jijzelf. Een spa dag in je eigen huis is dus de perfecte gelegenheid om de hele ervaring tot in de puntjes op jezelf af te stemmen.

Kies enkel de geuren die jij lekker vindt. Let er op dat de geuren een beetje complementair zijn, zodat ze elkaar niet verstoren. Houd je bijvoorbeeld van lavendel, dan kan je geurkaarsen met lavendel op de rand van jouw bad zetten en zeep met lavendelgeur kiezen. Andere kruidengeuren, zoals rozemarijn, passen prima bij lavendel.

Zachtheid

Wanneer je aan een spa denkt, dan denk je aan zachte handdoeken van hoge kwaliteit, aan een dikke badjas waarin je heerlijk kan cocoonen en aan zachte doeken om je haren en je gezicht mee te wassen.

Kies voor jouw thuis-spa de beste handdoeken en badjas die je hebt. Zorg ervoor dat ze net uit de warme droger komen en helemaal fluffy zijn of hang ze op het rek waar ze lekker kunnen opwarmen terwijl jij je bad of douche neemt.

Ben je van plan om na je bad lekker in bed te kruipen? Leg dan je mooiste pyjama klaar, leg verse lakens op het bed en spray een heerlijk geurtje op je hoofdkussen.

Neem je tijd

Het belangrijkste om een succes te maken van jouw spa-dag of -avond? Tijd. Zorg dat je na je spa dag nergens meer heen moet en dat je geen afspraken hebt. Neem de tijd om een masker in je haren te kneden en om je nagels te vijlen. Week lekker lang in het bad en geniet van de rust en stilte.

Ben je helemaal opgeblonken en ontspannen? Wikkel jezelf dan in je badjas en kruip in bed met een goed boek. Of kies een lekker hapje en een leuke film. Wedden dat je heerlijk slaapt?

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide