1006
Gewoon vanuit thuis compleet tot rust komen!

Wij hebben een hectisch jaar achter de rug wat heeft gezorgd voor enorm veel stress bij ons allemaal. In het proces van zoveel mogelijk thuisblijven om mensenlevens te redden, zijn we onze ontstressers kwijtgeraakt. De sportschool of een wellnes spa bezoeken gaat niet meer zomaar, en dat gaat mentaal op lange termijn een rol spelen. Daarom stellen wij voor om het relax momentje in huis te halen. Bekijk hieronder onze tips om vanuit thuis compleet tot rust te komen!

Plaats een spa in de tuin 

Een spa zorgt voor ontspanning van je hele lichaam. Door de constante beweging van het water stimuleert het de bloedcirculatie. Een betere bloedcirculatie betekent een gezonder lichaam. Verder zorgt de natuurlijke drijfvermogen ervoor dat je lichaamsgewicht in de spa met 90% daalt. Je drijft als het ware in het water en dat zorgt voor de ultieme ontspanning. Een spa in de tuin is een echte toevoeging en wij raden je dan ook zeker aan om het te overwegen. Wanneer je na een lange dag een half uur tot een uur in de spa gaat voel je je weer herboren. 

Een sauna in huis is allang niet zo gek meer

Een sauna voor in de woning is tegenwoordig reëel door de scherpe prijzen waar de sauna voor tegen worden aangeboden. De sauna markt is zich de laatste jaren steeds meer gaan focussen op de consumentenmarkt. Dit heeft gezorgd voor een ontwikkeling in compacte sauna’s die leverbaar zijn tegen scherpe prijzen. Net als de spa , is de sauna niet alleen goed tegen stress, maar zorgt het ook voor een betere bloedcirculatie, een beter immuunsysteem en reinigt het de huid. De voordelen zijn enorm en wanneer je een sauna bouwpakket bestelt, kun je deze eenvoudig zelf monteren in je badkamer, garage of een andere kamer. Ga jij binnenkort een sauna in huis halen?

Haal de sportschool in huis!

Sporten hoeft niet per se buitenshuis te zijn. Je kunt thuis alle stress eruit zweten door een online yoga les te volgen, een loopband aan te schaffen of, als je geen geld wilt uitgeven, een creatieve oplossing te vinden om in beweging te blijven. Zo heb je bijvoorbeeld verschillende home fitness apps die je dagelijks oefeningen geven die je gewoon thuis kunt uitvoeren. Vaak ziet men sporten als iets wat alleen fysiek goed voor je is, wat niet waar is. Sporten verbeter de werking en genezing van delen in jouw hersens die jouw stressgevoel afremmen en daarmee ook de productie van stresshormonen.

Nu we je een aantal tips hebben gegeven om vanuit thuis tot rust te komen, is het tijd om onze mentale gezondheid weer op peil te krijgen zodat we 2021 positief kunnen beginnen!

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners