865
Extra genot in de tuin met een Hottub

Stel jezelf eens voor, een ultieme wellness beleving in je eigen achtertuin. Waan jezelf tot complete rust met een houtgestookte hottub in je achtertuin. We hebben allemaal behoefte aan een plek voor onszelf. Met een hottub is dit dus de ideale oplossing. In deze blog breng ik je op de hoogte over de voordelen van het hebben van een hottub.

Een hottub is jouw persoonlijke wellness

De behoefte om een plek voor onszelf te hebben is vaak ideal. Vaak zoeken we dan ook een plekje waar we ons kunnen afzonderen en terugtrekken van werk, mobieltjes en social media. Met plekken als een houtgestookte hottub voor jezelf kun je lekker wegdromen en tegelijkertijd ontspannen van het warme water. Een hottub kan je dan ook wel zien als een echt toevluchtsoord.

Geschikt voor alle seizoenen

Een van de mooiste voordelen aan het hebben van een hottub is dan ook de toegankelijkheid het hele jaar door. In tegenstelling tot een buitenzwembad is een hottub echt een “all -season” product. Met de zomer kan je het perfect gebruiken voor een frisse duik. En in de winter kun je heerlijk baden in een warm bad in de buitenlucht. Door het verschil in warmte krijgt je huid een gezonde behandeling en gaan je poriën openstaan voor zuivering. Een extra klein voordeel aan een hottub is dus dat je nooit meer naar de schoonheidsspecialist hoeft.

Betere slaap door een Hottub

Een warm bad in een hottub nemen zorgt voor een goede nachtrust. De reden hiervoor is dat je bloedvaten open gaan zetten naarmate je dompelt in het warme water. Je huid koelt daardoor sneller af. De natuurlijke temperatuurcyclus van een mens daalt ’s nachts tijdens het slapen, en door dit een setje in de rug te geven, versterk je dit effect met een betere nachtrust als resultaat.

Waar koop je de perfecte hottub?

Om je beter op weg te helpen bij de keuze voor jou perfecte hotspot, willen we je op de hoogte stellen van de nieuwste houtgestookte hottubs. Zo heeft Hottubselect een ruim assortiment aan wellness hottubs. Bestel dan ook jouw luxe hottub vandaag nog!

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners