400
Ontdek de nieuwe badkamerwereld van IMO
Gepubliceerd: 18-01-2024

Heb je ooit gedroomd van een badkamer die jouw persoonlijkheid weerspiegelt? Maak kennis met IMO, de kranenserie van Dornbracht die vanaf april 2024 jouw badkamer in een persoonlijke kunstgalerie verandert.

Van flexibel design tot persoonlijke stijl

Stel je voor: een roze gastentoilet dat overvloeit in een stedelijk appartementenbad, en vervolgens in een fris pastelgele gezinsbadkamer. Dit zijn slechts enkele van de inspirerende ontwerpen die de veelzijdigheid van IMO onderstrepen. De techniek van morphing laat de verschillende stijlen samensmelten in een dynamische dans van vormen, kleuren en structuren.

Een subtiele metamorfose

Sieger Design, al jaren een trouwe partner van Dornbracht, heeft de IMO-serie een subtiele maar impactvolle make-over gegeven. Michael Sieger legt uit: "Na 13 jaar hebben we IMO vernieuwd met een slanker, fijner en moderner design." Maar maak je geen zorgen, de iconische kenmerken van IMO, zoals de unieke uitloopvorm en de combinatie van cirkels en rechthoeken, blijven behouden.

imo-dornbracht.png

Praktische tips voor jouw badkamer

Bij het herontwerpen van IMO is ook gedacht aan duurzaamheid. De nieuwe wastafelmengkranen verbruiken ongeveer 35% minder water, zonder in te leveren op de kwaliteit van de waterstraal. Denk bij het kiezen van een nieuwe kraan dus ook aan het waterverbruik. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee!

Ontwerp je eigen badkamerstijl

Met de uitbreiding van de IMO-serie kun je nu nog meer je eigen draai geven aan je badkamer. Van een tweegats mengkraan die je overal op de wastafel kunt plaatsen, tot de keuze uit verschillende donkere afwerkingen zoals zwart mat, Dark Chrome en Dark Platinum geborsteld. Durf te experimenteren met verschillende stijlen en afwerkingen om jouw ideale badkamer te creëren.

Leuke weetjes over badkamerdesign

  1. Wist je dat de badkamer vaak een van de meest onderschatte kamers in huis is qua design? Toch brengen we er dagelijks veel tijd door.
  2. Kleine veranderingen, zoals het vervangen van kranen of het toevoegen van kleurrijke accenten, kunnen een grote impact hebben op de sfeer van je badkamer.
  3. Een trend in badkamerdesign is het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout en steen, die zorgen voor een warme en rustgevende sfeer.

In conclusie, met de nieuwe IMO-serie van Dornbracht is het mogelijk om je eigen unieke badkamer te creëren die je persoonlijkheid weerspiegelt. Of je nu gaat voor een gedurfd design of subtiele veranderingen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Vergeet niet om rekening te houden met duurzaamheid bij het kiezen van je kranen en durf te spelen met kleuren en materialen om jouw perfecte badkamerparadijs te creëren.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide