1748
Comfort en ergonomie voor het bad

Badvulling en handdouche comfortabeler bedienen: glooiende lijnen en een duidelijke basisvorm maken KLUDI OBJEKTA tot een bijzonder veelzijdige armaturenserie. De thermostatische bad- en douchemengkraan van deze succesvolle serie straalt nu in een nieuwe, zacht aanvoelende gedaante - harmonisch afgestemd design inclusief alle voordelen van een moderne thermostaat.

De nieuwe KLUDI OBJEKTA thermostatische bad- en douchemengkraan voldoet aan alle moderne eisen. Zo is design modern en harmonisch en is de omstelling tussen bad en douche onzichtbaar verwerkt in de greep.

Ook om het milieu en de verbruikskosten is gedacht, de kraan bezit een 50% Waterhoeveelheidsbegrenzing. Indien gewenst kan men water besparen bij het douchen, terwijl het eventueel vullen van het bad geen extra tijd hoeft te kosten.

badkamertrends-2024-bannerip.png

Uiteraard hebben wij bij het ontwikkelen van deze thermostaat ook om uw veiligheid gedacht. Deze thermostatische mengkraan is uitgevoerd met KLUDI SafeTouch. KLUDI SafeTouch verhindert op betrouwbare wijze het heet worden van het thermostaat oppervlak. Aanvullend beschermt de op 38°C vooringestelde heetwaterblokkering KLUDI HotStop tegen verbrandingen. Bijzonder in de markt is dat veel van onze thermostatische mengkranen geschikt zijn voor gebruik op bijvoorbeeld geisers. Met andere woorden, ook bij beschikbaarheid van relatief weinig heet water functioneren deze thermostaten goed. Dit geldt ook voor deze nieuwe KLUDI OBJEKTA thermostatische mengkraan.

Al met al een moderne harmonisch ogende, complete thermostatische mengkraan met vele extra’s voor een vriendelijke prijs. www.kludi.nl

KLUDI OBJEKTA thermostatische bad- en douchemengkraan 352010538 Bruto adviesprijs € 291,00 exclusief BTW.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners