1644
Wastafelkraan Hansgrohe Focus

De wastafelmengkranen uit de aantrekkelijk geprijsde serie Focus van Hansgrohe vielen altijd al op door hun elegante, slanke uitstraling. Met een ergonomische, comfortabel bedienbare greep en een zacht lijnenspel voegen zij zich harmonieus in iedere badkamersfeer. Nu wordt aan deze kranenserie een functioneel element toegevoegd: ComfortZone. Dit betekent meer keuze uit kranen met een verschillende hoogte tussen uitloop en wastafel. Zo ontstaan er meer oplossingen voor de individuele badkamerinrichting. De nieuwe Focus ComfortZone kranen maken het dagelijkse ritueel in de badkamer makkelijker.

Nieuwe Focus kranen bieden meer mogelijkheden
De kranenserie Focus was tot nu toe alleen beschikbaar met ComfortZone 70, ofwel circa 70 mm hoogte onder de uitloop. De serie is uitgebreid met een verhoogde wastafelkraan met ComfortZone 100, 190 en 240. De nieuwe Focus kranen kunnen geheel naar de behoeften van de gebruiker gecombineerd worden met diverse soorten wastafels, zoals vlakke of ruimtebesparende wastafels of hoge waskommen. De Focus 70 is het standaardmodel, waarbij de gebruiker voldoende ruimte voor de belangrijkste handelingen bij de wastafel. Focus 100 biedt meer bewegingsvrijheid en comfort, ook bij kleine wastafels. Focus 190 is extra hoog, zodat de gebruiker veel ruimte heeft of combinaties kan maken met zeer grote wastafels. De Focus 240 is een wastafelkraan met een hoge, draaibare uitloop; een model dat zeer geliefd is in de Nederlandse badkamers. Zo kan men comfortabel de haren wassen onder de kraan of een hoge kom vullen met voldoende bewegingsvrijheid.

Vertrouwde Hansgrohe technieken
Alle wastafelmengkranen zijn uitgerust met de waterbesparende EcoSmart technologie van Hansgrohe. De geïntegreerde dynamische begrenzer laat niet meer dan 5 liter water per minuut en verrijkt het water met lucht voor een aangenaam zachte, volle straal voor optimaal comfort. Hierdoor wordt niet alleen water, maar ook energie bespaard.

Dankzij de vertrouwde techniek van het keramisch kardoes kunnen watertemperatuur en -hoeveelheid bij alle Hansgrohe kranen eenvoudig ingesteld worden. De QuickClean anti-kalkperlator zorgt voor duurzaam gebruiksplezier: kalk en afzetting zijn eenvoudig met één vinger weg te wrijven, waardoor de kraan lang mooi blijft.

 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners