1158
Kludi kranen

WELL is een productclassificatie van de Europese samenwerkende fabrikanten. Met deze classificatie kan de consument een heldere beslissing nemen op grond van eenvoudige en objectieve verbruikscriteria. Deze criteria worden weergegeven in een gekleurde tabel die gelijkenis vertoont met die van stroomver-bruikende huishoudelijke apparaten. Alleen wordt hier geen energieverbruik weergegeven maar het aantal liters water per minuut dat een product doorlaat.

Kludi rust vrijwel al haar wastafelmengkranen uit met cartouches met instelbare temperatuurbegrenzers en zogenaamde Z-perlatoren die maximaal acht liter per minuut doorlaten. Dat is ruim voldoende voor een groen A-label met twee sterren.

Het is daarom geen verrassing dat Kludi meteen voor meerdere producten zelfs het zeer groene A-label met 4 sterren kreeg. Twee sterren voor een verbruik minder dan zes liter per minuut en twee extra sterren omdat de temperatuur van deze producten te begrenzen is.

Zenta wastafelmengkranen en de Esprit en O-Cean opbouwbad- en douchemengkraan voldoen nu reeds aan de strengste eisen binnen de WELL-classificatie. Met deze kranen weet de consument dat het aankoopbedrag mettertijd terugverdient kan worden.

Ook hotels, campings, attractieparken en restaurants voldoen met deze producten eerder aan de eisen van bijvoorbeeld een Green Key organisatie.

Waar duurzaamheid voorheen nog wel eens een grote investering vereiste, is het nu mogelijk om zonder meerprijs direct te sparen op water en daarmee energie.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners