De gerenommeerde kranenfabrikant uit Duitsland, heeft reeds een ruim assortiment fonteinkranen. Al deze fonteinkranen zijn qua vormgeving gebaseerd op een bepaalde Kludi kranenserie. Nu is per direct een fonteinkraan leverbaar, die in alle situaties en bij alle stijlen en inrichtingen toepasbaar is. De strakke uitloop met een lichte buiging aan het uiteinde herbergt een verborgen eco s-pointer perlator.

Doordat de perlator geïntegreerd is in de uitloop zal vuil zich veel minder snel hechten en krijgen bacteriën minder kans. Een speciale meegeleverde sleutel maakt (de)montage van de perlator, indien nodig, eenvoudig mogelijk.

Bij twee bar druk stroomt zes liter water per minuut. Genoeg om de handen te wassen, te weinig om het hele toilet nat te spetteren. Als gespetter toch ontstaat door de vormgeving van het keramiek, dan is met één vingerbeweging en zonder gereedschap de waterstraal elders heen te richten.

De volumeknop is zo vorm gegeven dat zelfs met natte handen een goede grip gewaarborgd is. De halfronde inkeping is de perfecte plaats voor de duim. Het negentig graden keramisch bovendeel heeft bovendien maar weinig kracht nodig om soepel te draaien.

Aan de onderzijde loopt de fonteinkraan met een fraaie curve breder uit. Water parelt daardoor makkelijk naar beneden en zal niet aan de onderzijde verkalken. De kraan blijft langer schoon en is makkelijker te reinigen.

Ook leuk om te lezen