954
Kludi Esprit badkamer kranen

Samen met het lifestylemerk Esprit produceert en verkoopt Kludi - de expert op mengkranengebied - de complete badkamerwereld van het Esprit home bath concept. De noviteiten van 2010, die het bestaande assortiment completeren, brengen het comfort in een Esprit badkamer naar een nog hoger plan.

Inbouwthermostaten
In combinatie met de Kludi Flexx.Boxx zijn de inbouwthermostaten snel, bedrijfszeker en veilig te installeren. De Esprit afmontageset is verkrijgbaar in een versie met alleen een stopkraan of met een stop- & omstelkraan. Vanzelfsprekend is het soft-edge design consequent toegepast.

Shower Family
Alle comfort in één pakket; vier zijdouches, een hoofddouche, douche-arm, een inbouwthermostaat afmontageset met een stop- & omstelkraan en de Kludi Flexx.Boxx. Deze combinatie maakt een Esprit doucheruimte tot een wellness-belevenis.

hendersmagazinebanner.png

Dual Shower System
Dat douchecomfort ook op een andere wijze verkregen kan worden bewijst het Esprit Dual Shower System. Door de slang op de kraan aan te sluiten kan met de omstel gekozen worden voor de grote vierkante handdouche die zich op de (glij)stang bevindt of de rechthoekige hoofddouche. De handdouche en de hoofddouche vormen de perfecte uitnodiging voor een "shower-for-two".

Driegatsmengkraan voor bij het bad.
Een Esprit bad is met het uitgebreide Esprit assortiment op vele wijze te vullen. Daar is nu een extra mogelijkheid bijgekomen met de driegats badmengkraan voor montage naast het bad. Indien geplaatst met het Kludi tegelrandmontagesysteem met lekbak en afvoer ontstaat een solide en eenvoudige toegankelijke constructie. Een veilig gevoel!

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners