1333
Kludi Esprit badkamer kranen
Gepubliceerd: 07-09-2012 Laatste update: 04-07-2017

Samen met het lifestylemerk Esprit produceert en verkoopt Kludi - de expert op mengkranengebied - de complete badkamerwereld van het Esprit home bath concept. De noviteiten van 2010, die het bestaande assortiment completeren, brengen het comfort in een Esprit badkamer naar een nog hoger plan.

Inbouwthermostaten
In combinatie met de Kludi Flexx.Boxx zijn de inbouwthermostaten snel, bedrijfszeker en veilig te installeren. De Esprit afmontageset is verkrijgbaar in een versie met alleen een stopkraan of met een stop- & omstelkraan. Vanzelfsprekend is het soft-edge design consequent toegepast.

Shower Family
Alle comfort in één pakket; vier zijdouches, een hoofddouche, douche-arm, een inbouwthermostaat afmontageset met een stop- & omstelkraan en de Kludi Flexx.Boxx. Deze combinatie maakt een Esprit doucheruimte tot een wellness-belevenis.

Dual Shower System
Dat douchecomfort ook op een andere wijze verkregen kan worden bewijst het Esprit Dual Shower System. Door de slang op de kraan aan te sluiten kan met de omstel gekozen worden voor de grote vierkante handdouche die zich op de (glij)stang bevindt of de rechthoekige hoofddouche. De handdouche en de hoofddouche vormen de perfecte uitnodiging voor een "shower-for-two".

Driegatsmengkraan voor bij het bad.
Een Esprit bad is met het uitgebreide Esprit assortiment op vele wijze te vullen. Daar is nu een extra mogelijkheid bijgekomen met de driegats badmengkraan voor montage naast het bad. Indien geplaatst met het Kludi tegelrandmontagesysteem met lekbak en afvoer ontstaat een solide en eenvoudige toegankelijke constructie. Een veilig gevoel!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide