1179
Axor Citterio M

Axor Citterio M staat voor Milaan, metropool, modern. Een slanke, tijdloze badkamercollectie, ontworpen door de gerenommeerde Italiaanse architect en designer Antonio Citterio. Zijn precieze hand is onmiskenbaar: een tot in het kleinste detail verfijnde en doordachte vormgeving, waarbij de zachte rondingen en rechte vlakken harmonieus met elkaar verbonden zijn. Dit herkenbare design is duidelijk terug te zien in de nieuwe kranen die aan de collectie worden toegevoegd. De drie nieuwe 3-gats-wastafelmengkranen, twee 4-gats badrandmengkranen en een stopkraan, zijn allemaal perfect combineerbaar met de bestaande producten uit de collectie.

De nieuwe stervormige grepen zorgen voor een aantrekkelijk optisch accent. Met de kenmerkende vormen zet Antonio Citterio het elegante, eigenzinnige lijnenspel van de Axor Citterio M collectie voort. De stergreep overtuigt echter niet alleen optisch, hij kan dankzij zijn typische geometrie ook altijd eenvoudig worden bediend en voelt prettig in de hand.

De wanduitvoeringen van de wastafelmengkraan zijn verkrijgbaar in twee verschillende lengtes van de uitloop: 166 mm of 226 mm. Tevens kan worden gekozen voor een uitvoering met sierplaat of rozetten; zo is er altijd een wastafelmengkraan die bij de badkamersfeer past. Dankzij de EcoSmart technologie wordt de waterdoorstroom van de Axor Citterio M kranen begrensd op maximaal 5,7 liter water per minuut. Hierdoor wordt niet alleen water, maar ook energie bespaard.

hendersmagazinebanner.png

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.pngNieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners