1063
Badkamer kranen

Glance Welcome - geïnspireerd op de bestaande lijn Glance - is even compact als geraffineerd. Deze uiterst intelligente oplossing voor een beperkte ruimte is een flexibele combinatie van kraan, spiegel, wastafel en onderkast - een perfect geheel dat getuigt van smaak en vernuft. Het modulair systeem is uiterst handig.

Zo gaat het meubel van onder naar boven open, kunnen de kraan en wastafel volledig op het meubel gemonteerd worden en is er een verdekte spiegelmontage. Kraan en joystick kunnen ook los van elkaar gemonteerd worden, met uitloop uit elkaar. Het meubel is verkrijgbaar in donker of licht eiken fineer, de kranen zijn er in chroom en palladium, en de wastafel in wit en pergamon.

Cubic
Cubic is fors uitgebreid. De bestaande collectie die 7 designmengkranen voor badkamer en keuken telt, is nu geëvolueerd tot een compleet assortiment, inclusief wastafels, wandmengkranen, inbouwthermostaten, handdouche en accessoires. Het kubisme in zijn zuiverste vorm is doorgevoerd in elk product - een ontwerp op naam van het Deense bureau Friis & Moltke dat bekendstaat om zijn baanbrekend design. Alle elementen hebben hoogglanzende chroomoppervlakken die de vormen in hun omgeving reflecteren als een spiegel. De kranen en accessoires zijn verkrijgbaar in chroom en in chroom gecombineerd met zwart.

Glance
een ontwerp van de Duitse studio ArteFakt, laat zich kenmerken door een eenvoudig, sensueel en consistent concept. Met een watervalimpressie geeft deze collectie vorm aan de emotionele kracht en zuiverheid van water - met een hoogtechnologisch kantje dan wel. Glance omvat naast kranen onder meer ook douchemengkranen, douchekoppen en accessoires zoals zeepbakje, spiegel, zeepdispenser, dubbele handdoekhouders en toiletaccessoires.

Geometry
staat op naam van twee grote hedendaagse designers: Christian Björn, die al meer dan 25 jaar producten voor tal van gerenommeerde firmas ontwerpt en zo al heel wat internationale prijzen in de wacht sleepte, en de Nederlander Ad Van Berlo die met zijn studio ook al 25 jaar een uitstekende reputatie geniet in internationale kringen. Het design van Geometry oogt strak en minimalistisch, maar tegelijk heel subtiel. De collectie is volledig, van eengreepsmengkranen tot inbouwprogramma en accessoires.

IQ
omvat intelligent, modern en minimalistisch badkamerdesign, van de hand van Matteo Thun. De reeks bestaat uit handdouches, bad- en douchemengkranen, thermostatische kranen en een aantal accessoires zoals een dispenser, zeepbakje, toiletrol- en handdoekhouders.

New Haven
leent zich perfect voor interieurs met een hedendaagse architectuur. Want met zijn pure en strakke vormen is deze collectie een opmerkelijke verschijning in de badkamer. Opvallende items zijn o.a. de kranen en douchemengkranen met de kenmerkende enkele hefarm.

Lighthouse
is binnenshuis ontworpen en is geïnspireerd op de vuurtoren Cape Hatteras in Noord-Carolina. Dat weerspiegelt zich onder meer in de vormgeving van de kranen maar ook in de nautische vormen van de handgrepen. Lighthouse is samengesteld uit een serie bad- en douchemengkranen, verborgen thermostatische kranen en douchekoppen. Accessoires zijn onder meer een kledinghaak, een toiletrolhouder, handdoekhouders en een zeepbakje.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners