1269
Kludi tercio perfect en stijlvol

In deze tijd van snelle veranderingen is het kenmerkend dat het niet nodig was om deze kranenserie eerder te actualiseren. De kernwaarden van de KLUDI TERCIO producten blijven daarom behouden in de nieuwe producten.

De techniek is gelijk aan de voorganger. Dat wat gegarandeerd goed functioneert hoeft geen wijziging. Het design is wel aangepast, waaraan nu al te zien is dat het meer dan een decennium actueel blijft. Het nieuwe KLUDI TERCIO kranenassortiment bereikt dit met een hedendaagse uitstraling zonder progressief te zijn. Decent en rank bieden deze kranen een elegante en bovenal universele belijning. Daardoor zijn de KLUDI TERCIO kranen in iedere inrichtingsstijl in te passen. En dat alles voor de meest schappelijke prijs denkbaar binnen het assortiment éénhendel kranen van KLUDI.

In de badkamer is de KLUDI TERCIO modelkeuze uitgebreid. Van de wastafelmengkraan is een XL-variant beschikbaar en een versie met zijdelingse bediening en hoge draaibare U-uitloop. Zoals de gehele KLUDI TERCIO serie is deze laatste kraan zonder waste-inrichting zo prijsvriendelijk dat menig project hiermee verrijkt zal worden.

Ook in de keuken is van de KLUDI TERCIO nu een XL variant beschikbaar. Hierdoor zijn grotere voorwerpen eenvoudiger te vullen of af te spoelen. De KLUDI TERCIO keukenmengkranen zijn er zowel voor blad- als wandmontage. De draaibare uitloop en de praktische éénhendelfunctie voor hoeveelheid en temperatuur zijn met name in de keuken van grote waarde.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners