1375
Kludi wastafelmengkraan
Gepubliceerd: 23-01-2015 Laatste update: 04-07-2017

Wastafelmengkranen met een hoge draaibare uitloop zijn momenteel veel verkochte producten. KLUDI breidt het assortiment daarom uit met drie uitermate prijsvriendelijke varianten. De KLUDI LOGO NEO, KLUDI TERCIO en KLUDI OBJEKTA kranenseries beschikken nu over een wastafelmengkraan met een comfortabele zijdelingse eenhendel bediening en een hoge draaibare uitloop. Met verschillend vormgegeven hendels wordt subtiel onderscheid gemaakt tussen de kranenseries.

Het ranke huis staat stevig op zijn sokkel. De ronde hoekig gebogen buisuitloop is 360 graden draaibaar. De uitloop is zo hoog, dat het dagelijks wastafelgebruik direct veraangenaamd wordt. Even iets afspoelen of een emmertje vullen kan zonder problemen. Om het hoofd onder de kraan te steken zijn geen slangenmensachtige manoeuvres meer nodig.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide