1128
Modern en spaarzaam

Binnen de dagelijkse productieprocessen is het streven van KLUDI waardevolle milieubronnen te beschermen en het verbruik van grondstoffen zoveel mogelijk te beperken. Vanuit deze gedachte produceert KLUDI sanitair producten, die over bijzondere eigenschappen op het gebied van duurzame sanitair oplossingen beschikken en aan de eisen van een duurzame inrichting voldoen.

KLUDI staat voor verfrissende designsignalen en ontziet met onder ander de twee onderstaande functies de portemonnee en het milieu.

1. Middenstand koud water: Warm water betekent energieverbruik. KLUDI biedt deze functie bij meerdere wastafelmengkranen: In de middenstand van de hendel stroomt uit de mengkraan niet gemengd water, maar puur koud water. Geen comfortverlies bij het wassen van de handen, tanden poetsen e.d. maar een aanzienlijke winst voor de huishoudelijke energie balans. Bovendien reduceert de in de wastafelmengkraan toegepaste EcoAir-functie het waterverbruik tot 40 procent bij het dagelijkse handen wassen - door het water met lucht bij te mengen ontstaat desondanks een volle waterstraal.

2. Waterbesparende perlatoren met maximaal 5L/min doorstroom:In veel van de KLUDI series is er een uitvoering van de wastafelmengkraan waarbij de doorstroom is gemaximaliseerd op 5 liter per minuut. Deze ogenschijnlijk eenvoudige aanpassing zorgt er voor dat u water en geld bespaart zonder daarbij een concessie te hoeven doen op het gebied van comfort en design. Enkele van deze kranen hebben wij WELL laten registreren.

3. Waterbesparend douchenDouchen is één van de water en energie grootverbruikers. Om dit verbruik te beperken biedt KLUDI een aantal comfortabele oplossingen. Veel douchekoppen zijn te verkrijgen met een zogenaamde Eco stand. Daarnaast kunnen wij voor projecten in diverse van onze series de 1S douchekop variant begrenzen tot een maximale waterdoorlaat van b.v. 6l./min.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide