1396
Volkomen doucheplezier
Gepubliceerd: 07-05-2015 Laatste update: 04-07-2017

Met de tijdloze, slanke Freshline zorgt mengkranenspecialist Kludi voor frisse accenten onder de douche. Of het om de handdouche in de 14-centimeter-klasse gaat of het duale Shower System – de Freshline laat geen wensen onvervuld. Zelfs tegen het hinderlijke nadruppelen heeft men een oplossing paraat.

Met de Freshline handdouche slaat Kludi een pragmatische middenweg in tussen onhandig grote- en sterk gereduceerde douches. De Freshline verenigt uit beide werelden het beste: Een maximum aan doucheplezier met een strak, slank design, dat aangenaam in de hand ligt. De behuizing van deze handdouche bestaat uit hoogwaardig, glans verschroomd kunststof. De witte douche-bodemplaat met anti-kalk-straalnoppen zorgt voor een keurig straalbeeld ook bij hard water – kalkafzetting wordt simpel van tijd tot tijd met een spons weggeveegd. De handdouche is naast de gangbare één-straals variant ook als comfortabele drie-straals oplossing verkrijgbaar. Hier wordt tijdens het douchen gemakkelijk met de omstelling tussen doucheregen, softstraal en booster gewisseld – eenvoudigste bediening voor een weldadige douchebelevenis. De volumestraal omvat de gehele doorsnede van de 14-centimeter-douchebodemplaat; hij is breed en aangenaam. De straalvariant “Booster“ op zijn beurt genereert een vitaliserende massagestraal, terwijl bij de straalvariant “Smooth Line“ naast elkaar geplaatste mini-perlatoren geactiveerd worden, die lucht aan het water toevoegen – het resultaat is een brede, zachte waterstraal.

Als highlight voor diegenen, die na het douchen hun doucheruimte droog maken, biedt de drie-straals variant van Freshline een praktische leegloopfunctie: Door het wisselen van de straalsoort na het sluiten van de mengkraan wordt het restwater eenvoudig uit de douchekop afgetapt, zodat de douche niet meer nadruppelt. Een ieder, die bij het afdrogen in de douche al eens nat is geworden of wanden tweemaal afdrogen moest, zal deze exclusieve functie van Kludi op prijs stellen.

Complete doucheoplossing – ook voor latere aanpassingen
Freshline Dual Shower, deze nieuwe productcombinatie betekent bij Kludi meerdimensionaal douchecomfort, dat bovendien nog thermostatisch geregeld is. Het douchesysteem omvat een 25-centimeter-hoofddouche, de in hoogte verstelbare 3S-handdouche aan de glijstang en een thermostatisch geregelde douchemengkraan in één geheel. Het laatste product garandeert niet alleen de juiste watertemperatuur zonder schommelingen, maar beschikt ook over de Hot-Stop verbrandingsbeveiliging bij 38 graden. Naar wens kan bovendien de hoofddouche vrij en traploos zijwaarts gedraaid worden en ook tot 30 cm in hoogte versteld worden – daarover verblijden zich grotere personen en tevens diegenen, die over een badkamer met een laag plafond beschikken.

Bij de nieuwe Freshline glijstang heeft Kludi tevens op de hoogste kwaliteit en functioneel comfort gelet: De glijstang is in 600 en 900 millimeter lengte verkrijgbaar en is met een bijzondere slangkonus-houder uitgerust – een kunststof bescherming voorkomt krassen en beschermt het chroom van de slangkonus. Erg geslaagd is ook de draaiknop om de handdouche in hoogte te verstellen, die voorzien is van een smalle, goed grijpbare stift, die ook met vochtige of ingezeepte handen goed te bedienen is. Alle Freshline varianten kunnen bovendien met de verdraaiingsvrije Suparaflex Silver doucheslang gecombineerd worden. Het gladde zilverkleurige oppervlak harmonieert perfect met het glanzend verchroomde design van Freshline en is ook zeer reinigingsvriendelijk.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide