1512
Kludi design badkamerkranen
Gepubliceerd: 13-09-2016 Laatste update: 04-07-2017

Bij het ontwikkelen van nieuwe sanitaire producten is het niet eenvoudig om de juiste balans te vinden tussen design en functionaliteit. Helaas zijn hiervan vele voorbeelden in de markt te vinden. Voor KLUDI is vorm en functionaliteit in volledige harmonie bepalend voor een goed design. De KLUDI producten onderscheiden zich dan ook in hun esthetiek en zijn tot in het kleinste detail functioneel gevormd.

KLUDI kijkt bij functionaliteit naar diverse aspecten. Omdat KLUDI producten bovenal gebruiksvoorwerpen zijn, is gebruiksgemak en duurzaamheid erg belangrijk. Hierbij valt te denken aan de bediening van een product, maar ook aan de bewegingsruimte onder vele KLUDI producten. De eengreeps mengkranen hebben het gemak in de greep al bij een geringe beweging van de hendel is merkbaar hoe speels elegant en toch precies water getapt kan worden. Het KLUDI vrije ruimte concept maakt het mogelijk om de wastafel niet alleen te gebruiken om de handen te wassen. Dankzij de veelheid aan hoogtes, vormen en voorsprongen bieden KLUDI mengkranen oplossingen voor iedere wasplaats zonder afbreuk te doen aan het design.

Hygiene is in sanitaire ruimtes van groot belang. Het makkelijk kunnen schoonmaken is daarom een vereiste. Zo worden bij diverse KLUDI series de bad- en douchemengkranen direct op de wand aangesloten, waarbij storende rozetten, moeren en schroefdraad compleet ontbreken. Naast het duidelijk esthetische voordeel, is het hierdoor verkregen gladde oppervlak van de mengkraan veel eenvoudiger te reinigen.
Het product kunnen aanpassen aan de situatie ter plaatse verbetert het installatie gemak en biedt mogelijke oplossingen voor complexe situaties. De KLUDI Dual-Shower-Systems creeren douchebeleving op maat. De hoogteverstelbaarheid van maar liefst 30 centimeter biedt daarbij de mogelijkheid een KLUDI Dual-Shower-System ook bij geringe plafondhoogte te installeren.

Dat het streven van KLUDI naar de perfecte balans tussen design en functionaliteit niet onopgemerkt is gebleven, blijkt wel uit de meer dan 20 internationale prijzen die aan KLUDI producten zijn toegekend in de afgelopen jaren.

Bij de PLUS X AWARD wordt naast design, ook gebruiksgemak, duurzaamheid en functionaliteit beoordeeld. PLUS X AWARDS voor hoogste kwaliteit, design en bedieningscomfort zijn toegekend aan de KLUDI elektronische wastafelmengkranen met sensor techniek. Hygienisch, zuinig en schoon omdat de mengkraan niet aangeraakt hoeft te worden en direct de watertoevoer afsluit, zodra de handen worden teruggetrokken. De tijdloze designs zijn vanwege de gladde oppervlakken eenvoudig te reinigen.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide