2392
Gekleurde kranen
Gepubliceerd: 19-02-2015 Laatste update: 22-04-2017

Sanitair groothandel Luca Sanitair heeft een nieuwe serie kleurrijke kranen in het assortiment: de KEVON CHIC van het Italiaanse Fiore. De Fiore KEVON CHIC kranen worden alleen verkocht bij geselecteerde showrooms. Fiore KEVON CHIC is een Italiaans design kranenmerk en is vanaf 2015 verkrijgbaar in Nederland. Fiore wordt exclusief vertegenwoordigd door sanitair groothandel Luca Sanitair uit Leiden. De nieuwe catalogus van Luca Sanitair komt begin maart uit en zal vanaf dan beschikbaar zijn bij alle dealers en online op www.lucasanitair.nl. In deze nieuwe catalogus is de Fiore KEVON CHIC gekleurde kranenserie opgenomen. Luca voert naast exclusief een aantal Italiaanse sanitair merken aangevuld met haar eigen ontwerpen en merken. Fiore Kevon Chic kranenserie nu in Nederland verkrijgbaar
Luca Sanitair heeft haar assortiment uitgebreid met een nieuw designmerk op de Nederlandse markt, namelijk het Italiaanse kranenmerk Fiore rubinetterie srl. Dit merk bestaat al sinds 1965. De nieuwe serie KEVON CHIC is in de mode! De Chic komt uit de Kevon serie, maar het ziet er anders uit in de 8 beschikbare kleuren en de verchroomde top. De Kevon Chic is het resultaat van een speciaal productieproces. De douchesets hebben een interne waterbesparende douchekop die ontwerp, eco-vriendelijkheid en gemakkelijk gebruik combineert.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide