1926
Je badkamer weer laten stralen
Gepubliceerd: 28-11-2017 Laatste update: 01-12-2017

Wanneer je net een nieuwe badkamer hebt (laten) plaatsen, glanst deze ontzettend mooi. Helaas is deze stralende glans vaak maar van korte duur. Na verloop van tijd wordt je badkamer doffer en er vormen zich vervelende kringen op de tegels en kalkaanslag op je douchedeur, bad en sanitair. Hard boenen en chemische schoonmaakmiddelen helpen vaak niet. Toch is er een oplossing voor dit probleem en kan jouw badkamer weer stralen als nieuw! Laat een waterontharder installeren en er stroomt enkel en alleen nog kalkvrij water door de leidingen en uit de kranen. Waarom een waterontharder

 

Het water dat in Nederland gewonnen wordt bevat kleine kalkdeeltjes. Kalk in ons water is niet schadelijk voor onze gezondheid, maar geeft wel problemen binnen ons huishouden. Zo zet het kalk zich af in de leidingen van onze woning en slaan de kalkdeeltjes neer op de verwarmingselementen van waterverbruikende apparaten, zoals de waterkoker en wasmachine. Maar ook wanneer we ons douchen zien we de kalk terug op de tegels van de badkamer, het sanitair, het bad, de wastafel en op de douchedeur. Een vervelende witte waas blijft achter wanneer er niet goed na gedroogd wordt. Uiteraard kun je proberen deze aanslag te verwijderen door extra hard te boenen, chemische antikalkproducten te gebruiken of door goed na te drogen na gebruik. Echter dit vergt veel tijd en de vraag blijft of je badkamer er weer als nieuw uit komt te zien. Een andere oplossing voor de aanwezige kalk in het water, is de installatie van een waterontharder.

bwc-waterontharder.png

Voordelen van een waterontharder
Een waterontharder wordt direct na de watermeter geïnstalleerd en haalt het kalk uit je water. Het kalkvrije water stroomt vervolgens verder de leidingen van je woning door. Er vormt zich geen nieuwe kalkaanslag meer in je badkamer en na verloop van tijd zal ook de oude kalkaanslag verdwijnen. Je badkamer ziet er weer uit als nieuw en straalt als nooit tevoren!

Een waterontharder brengt nog meer voordelen met zich mee. Alle voordelen op een rijtje:

  • kalkaanslag verdwijnt
  • er verschijnt geen nieuwe kalkaanslag
  • makkelijker schoonmaken
  • chemische antikalkproducten zijn overbodig
  • geen ketel- en leidingaanslag meer
  • minder zeep en schoonmaakmiddelen nodigzacht en helder wasgoed
  • zachtere huid en zachter haar
  • besparing op energiekosten
  • langer levensduur waterverbruikende apparaten

Een waterontharder voor elk huishouden
Waterontharders zijn er in verschillende soorten en afmetingen. Voor elk huishouden is er dus wel een geschikt model aanwezig. BWC Waterontharders heeft al meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van water ontharden. Met deze kennis ontwikkelden zij hun eigen productielijn waterontharders. Deze lijn voldoet aan alle kwalitatieve eisen die het bedrijf stelt aan hun waterontharders. Binnen deze lijn zijn verschillende series en modellen beschikbaar. Zo zijn er waterontharders met een grote of lagere capaciteit, maar ook modellen die zelf hun zoutverbruik regelen. Voor een kwalitatief hoogwaardige waterontharder neem je dan ook contact op met BWC.

Weer genieten van een stralende badkamer
Nadat de monteur de waterontharder bij je heeft geïnstalleerd, zal er alleen nog kalkvrij water door je waterleidingen stromen. Je geniet dan van alle voordelen die de waterontharder met zich meebrengt. Maar het belangrijkste is misschien wel dat je kunt blijven genieten van een stralende badkamer. Je hoeft je niet meer te schamen wanneer gasten blijven overnachten en je kunt de tijd die je overhoudt nu boenen niet meer nodig is, aan andere activiteiten besteden.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide