1873
Nieuw: Logis Classic kranen
Gepubliceerd: 09-07-2015 Laatste update: 28-09-2017

De nieuwe Logis Classic tweegreeps wastafel-, bad- en douchemengkranen bieden de Hansgrohe functionaliteit en kwaliteit en passen goed in het Nederlandse beeld van een standaard badkamerinvulling. Voor wie een klassieke kranenserie met een kruisgreep in de (project)badkamer wil plaatsen is Logis Classic de juiste keuze: hoogwaardige kwaliteit, optimaal gebruikscomfort en zeer aantrekkelijke geprijsd.

De duurzame, stabiele uitloop van gegoten messing biedt extra kwaliteit voor een lange levensduur, waardoor de onderhoudskosten laag zijn. De messing grepen zijn voorzien van een slanke gekleurde ring voor de aanduiding van warm of koud, binnenin zit de vertrouwde en betrouwbare keramische stopkranen-techniek van Hansgrohe. Het draaibereik van de uitloop van de Logic Classic tweegreeps wastafelmengkraan is 120° en het kraanhuis straalt kwaliteit uit. De wastafelmengkranen zijn verkrijgbaar met of zonder wastegarnituur of met PushOpen afvoerplug en in een 3-gats uitvoering. De nieuwe Logis Classic tweegreeps bad- en douchemengkranen met keramische stopkranen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Duurzame en efficiënte omgang met water en energie
De nieuwe Logis Classic wastafelkranen zijn uitgerust met de waterbesparende EcoSmart technologie. De speciale doorstroombegrenzer en perlator zorgen onafhankelijk van de waterdruk en dankzij het bijmengen van lucht, voor een zeer zuinig verbruik van maximaal 5 liter water per minuut, uiteraard met behoud van comfort. Dankzij de QuickClean anti-kalkperlator is eventuele kalkafzetting eenvoudig met één vinger weg te wrijven, waardoor de kraan langer mooi blijft en langdurig gebruiksplezier biedt. De Logis Classic kranen zijn ‘Made by Hansgrohe’ en de gebruiker krijgt vijf jaar garantie.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide