1742
Grohe CoolTouch thermostaatkraan
Gepubliceerd: 17-04-2015 Laatste update: 03-10-2017

De populariteit van thermostaatkranen groeit onverminderd door, waarbij de consument steeds meer waarde hecht aan extra comfort, veiligheid en besparing. GROHE speelt hier op in met de vernieuwde reeks Grohtherm 1000 thermostaatkranen. De verbeteringen bestaan uit een nieuwe ranke GROHE CoolTouch® body die nooit te heet wordt, ergonomisch gevormde metalen grepen, GROHE TurboStat® technologie en de waterbesparende EcoButton. Door het moderne tijdloze design en het uitgebreide productassortiment zijn de nieuwe thermostaatkranen de perfecte oplossing voor iedere badkamer, van renovatie tot nieuwbouw, voor zowel opbouw als inbouw.

Onbezorgd genieten
Met de optimale ergonomie en de hoogste veiligheidsstandaard in zijn segment is de Grohtherm al jarenlang de ideale thermostaatkraan voor iedere gebruiker, van kinderen tot senioren. Ondanks de mooie ranke body van de vernieuwde thermostaatkraan, wordt deze dankzij de 100% GROHE CoolTouch® technologie nooit te heet. Het hete water in de kraan wordt omgeven door een koudwater kanaal waardoor de buitenzijde van de kraan nooit te warm wordt om vast te pakken. Bovendien kan, dankzij de SafeStop, de watertemperatuur niet zomaar voorbij de vooraf ingestelde temperatuur van 38º C gedraaid worden. Dankzij de vleugelgreep op de achterzijde van de grepen is de kraan zeer comfortabel in gebruik, zelfs met natte ingezeepte handen. Het uiterst gevoelige thermo-element GROHE TurboStat® geeft ook in de vernieuwde versie in een fractie van een seconde water van de gewenste temperatuur en houdt deze constant gedurende de douchebeurt. Dit betekent nooit meer last van onnodige waterverspilling om de gewenste temperatuur te zoeken. Mocht de koudwatertoevoer onverwachts wegvallen, dan wordt de heetwatertoevoer automatisch afgesloten om verbranding te voorkomen.

Waterbesparing tot 50%
Het gemak wordt nog meer vergroot door de GROHE Aquadimmer® waarmee met één greep zowel de waterhoeveelheid kan worden bepaald, als eenvoudig kan worden gewisseld tussen de badkraan en handdouche. Met de EcoButton kan worden gekozen voor 50% van de waterhoeveelheid om te kunnen genieten van een waterbesparende douche waarmee de Grohtherm 1000 een waardevolle bijdrage kan leveren aan het milieu.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide