1332
Geen risico op verbranding dankzij GROHE CoolTouch®
Gepubliceerd: 14-04-2021

GROHE lanceert de GROHE CoolTouch® technologie voor hun douchesystemen. Met het Euphoria CoolTouch douchesysteem wordt het kraanoppervlak nooit warm tijdens het douchen. Met deze technologie wordt het hete water in de kraan omspoeld door koud water. Een speciale verbinding bij de warmwateringang van de thermostaat zorgt ervoor dat het hete water niet direct in contact komt met het verchroomde kraanoppervlak. De Euphoria CoolTouch is hierdoor extra veilig, omdat verbranding aan hete oppervlakten is uitgesloten. Dankzij het FastFixation-systeem met verstelbare wandbevestiging kan de douche snel en probleemloos worden geïnstalleerd. Daarnaast heeft het nieuwe douchesysteem een slanker ontwerp en opties om te personaliseren.

Thermostaatkraan uitgerust met CoolTouch-technologie
Ook de thermostaatkranen van GROHE zijn uitgerust met de CoolTouch-technologie. De Grohtherm 2000 en Grohtherm 3000 thermostaatkranen bieden extra bescherming door de CoolTouch wandafdichting rozetten. Alle onderdelen van de kraan worden nooit te heet door GROHE CoolTouch®. De innovatieve GROHE thermostaten tillen de bad- en douchemengkraan naar een hoger niveau. Naast de CoolTouch-technologie® is de kraan ook uitgerust met de SafeStop knop die voorkomt dat kinderen de watertemperatuur op een temperatuur hoger dan 38°C kunnen instellen.

Waterbesparing
Met de GROHE TurboStat technologie is de kraan uiterst gevoelig, de watertemperatuur is binnen een fractie van een seconde in te stellen en houdt de temperatuur tijdens de douchebeurt op een constant niveau. Dit zorgt niet alleen voor een uitmuntende bad- en douche-ervaring, maar het bespaart ook water door het feit dat er geen overbodig water hoeft te stromen om het water op de juiste douche temperatuur te brengen.

Paul Rebergen, Leader Netherlands LIXIL EMENA: “Veiligheid is binnen GROHE topprioriteit. We vinden het belangrijk dat iedereen onbezorgd kan genieten in hun badkamer. Bij een ultiem wellness gevoel hoort het niet zo te zijn dat je constant rekening moet houden met hete oppervlakken van kranen. Op deze manier zijn de CoolTouch-kranen absoluut onmisbaar voor badkamers waar kinderen en ouderen gebruik van maken. Groot of klein, jong of oud, met de CoolTouch-technologie geniet iedereen maximaal van zijn of haar badkamer.”

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide