2615
Cristina rubinetterie

Burgmans Sanitair heeft het Italiaanse kranenmerk Cristina toegevoegd aan het assortiment. CRISTINA rubinetterie is opgericht in 1949 en in de loop der jaren uitgegroeid tot één van de grootste spelers in de markt, in staat om vooruit te lopen als het gaat om trends en design, een innovatief bedrijf waarbij milieu en duurzaamheid een grote rol spelen. Het bedrijf is gevestigd in Italië, in de provincie Novara. De samenwerking met internationaal gerenommeerde ontwerpbedrijven bevestigt de aandacht die wordt besteed aan het design. De hoge kwaliteit is het resultaat van nauwkeurige controles tijdens het productieproces gecombineerd met de betrouwbaarheid van de gebruikte grondstoffen. Voor de Nederlandse markt zijn veel producten voorzien van een KIWA keurmerk. 

Kranen RVS geborsteld
Er zijn vier series in de afwerking RVS geborsteld: iX, RX, PiX en UniX. De producten zijn stuk voor stuk vervaardigd uit hoogwaardig materiaal (AISI 316). Het design is minimalistisch en de producten zijn tijdloos. Iedere serie bevat producten voor wastafel, bad, douche en bidet. 

Kranen chroom en trendy kleuren
Meerdere series van dit kranenmerk zijn verkrijgbaar in chroom en diverse trendy kleuren zoals wit, zwart, metallic, goud en rose; in gepolijste, geborstelde of matte variant

hendersmagazinebanner.png

Er is een uitgebreid programma voor de douche inclusief electronische regenhemels. Oo k is er een programma met buitendouches in RVS, fonteinkranen in alle kleuren en accessoires.

RX-RVS.jpg

Unix-RVS-bad.jpg

Unix-RVS-wastafel.jpg

RX_280_03.jpg

PD-028-amb_azzurro.jpg

Buitendouches.jpg

 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.pngNieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners