1575
Badkamerkraan Axor Starck

Philippe Starck en Axor hebben met Axor Starck de badkamercultuur veranderd. Want door zich op het wezenlijke te concentreren gaf deze collectie de badkamer een nieuw doel: door het element water wordt de badkamer een plek waar reiniging uitgroeit tot een ritueel, een plek die bezinning en één zijn met jezelf mogelijk maakt. Axor Starck is in zijn vormgeving slank, modern en compromisloos minimalistisch. De esthetiek volgt de functies waarmee een weldadige rust de ruimte binnenstroomt en de aandacht vestigt op het wezenlijke: het water.

Meer mogelijkheden met nieuwe producten
Nieuw in het assortiment wastafelkranen van Axor Starck is de verhoogde wastafelkraan die met een hoogte van 260 mm tussen de ééngreeps wastafelkraan en de ééngreeps Highriser wastafelkraan past. Daarmee kunnen ook vlakke waskommen gecombineerd worden met kranen in het onmiskenbare design van Axor Starck.

Naast de tweestralige Axor Starck staafhanddouche met een normale- en monostraal, kan er nu ook voor de nieuwe éénstralige staafhanddouche met een normale straal gekozen worden. De nieuwe handdouche is gemaakt in een hoogwaardige metaaluitvoering en is duurzaam: dankzij de EcoSmart-technologie is de waterdoorstroming gereduceerd tot 9 liter per minuut, met behoud van het comfort voor de gebruiker. Voor de volledigheid is er ook een bijpassende doucheset verkrijgbaar.

badkamertrends-2024-bannerip.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners