Toen de kranenfabrikant Dornbracht in maart op de vakbeurs ISH in Frankfurt voor het eerst de nieuwe serie Supernova presenteerde, had dit ook de coulisse voor een fashionshow in Milaan, Parijs of Londen kunnen zijn. Terwijl modeontwerpers hun modellen daar in naakte kleuren de catwalk opstuurden, ensceneerde Dornbracht de Supernova in net zon leadbad: een huidkleurig lifestyle-meubel. Behalve het leadbad laat Dornbracht in verschillende premiumbadkamers en -toepassingen de mogelijkheden voor een badkamervormgeving met de nieuwe kranenserie Supernova zien.

"Net zoals het Supernova leadbad zich aan de actuele nude-look oriënteert, pakt elke Supernova premiumbadkamer en elke Supernova premiumtoepassing een individuele trend uit mode en interieurdesign op", beschrijft directeur Andreas Dornbracht de bijzondere lifestyle van de Supernova serie. "Met deze veelzijdigheid aan settingmogelijkheden wilden we de rijkdom aan facetten van de kraan overbrengen op baanbrekende stromingen in de badkamer-architectuur."

een vergelijkbare relatie tot lifestyle en fashion hebben als het leadbad, interpreteren de premiumtoepassingen de Supernova op veelzijdige wijze. De verschillende architecturen waarin de Supernova werd toegepast, werken inspirerend en laten de veelzijdige mogelijkheden zien voor de vormgeving van de badkamer met de nieuwe Dornbracht kranenserie.

Over Dornbracht
Aloys F. Dornbracht GmbH & Co. KG met hoofdvestiging in Iserlohn is een internationaal opererende fabrikant van hoogwaardige designkranen en -accessoires voor badkamer en keuken. De onderneming wint voor het design van haar producten regelmatig internationale designprijzen en onderscheidt zich bovendien sinds 1996 met een krachtig cultuurengagement. Sinds 2006 verschijnt de publicatie Dornbracht - the SPIRIT of WATER in een badkamer- en keuken-editie, die het zelfbewustzijn van Dornbracht als onderneming van cultureel belang documenteert en naar het palet van het merk Dornbracht verwijst. Enerzijds magazine, anderzijds catalogus, schept deze publicatie de verbinding tussen inspiratie, dialoog en innovatie, die zo kenmerkend is voor het denken en werken bij Dornbracht.

Ook leuk om te lezen