1049
KWC ONO kranen

Dankzij innovatieve materialen en methodes is het design van de badkuip compleet veranderd. Hij is nu een sieraad geworden dat midden in de ruimte staat. Nu is daar ook een passende mengkraan bij.

Het concept
Creatief design heeft bij vrijstaande badkuipen van hoog niveau voor een doorbraak gezorgd. De mengkranenserie KWC ONO is nu uitgebreid met de eengreeps kolommengkraan KWC ONO Freestand, die dit planningsconcept ondersteunt en met een duidelijke, moderne vormentaal afrondt.

Het design
De mengkranenserie KWC ONO past bij moderne badkamers waarin vloeiende ronde vormen en strakke rechte lijnen een nieuwe symbiose vormen. De naadloze, ronde romp van de mengkraan is gecombineerd met een slanke, soepel lopende bedieningseenheid en een uitloop met geslaagde proporties.

hendersmagazinebanner.png

De nieuwe eengreeps kolommengkraan KWC ONO Freestand zet deze markante designdetails voort en presenteert zich als elegante, consequente compositie met baduitloop en handdouche. De voegloze, hoge sokkel onderstreept het onafhankelijke karakter van de Freestand-oplossing. Afwerkingskwaliteit, zorgvuldigheid en precisie komen overeen met de bekende hoogwaardige productesthetiek van KWC.

De techniek
KWC ONO Freestand is een vrijstaande badmengkraan voor vloermontage. Hij is gemaakt van massief messing, heeft een volgens de hoogste kwaliteitsnormen verchroomd oppervlak en lang meegaande keramische afdichtingen en staat voor Zwitserse kwaliteit.

Ook de functionaliteit is overtuigend:

Watervolume en temperatuur zijn heel eenvoudig te regelen
De eengreepsmengkraan is traploos en comfortabel te bedienen
Omstelknop tussen uitloop en handdouche
Makkelijk te reinigen en te onderhouden

Toepassingsgebieden
KWC ONO biedt met een uitgebreid assortiment een breed spectrum aan vormgevingsmogelijkheden voor wastafels, douches, badkuipen en keukens

 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners