1523
Kludi Q-BEO

Nauwkeurige contouren en tijdloze elegantie. De vormgeving is doordacht en gereduceerd tot in detail – voor een duidelijke overall esthetiek worden hoeken en verspringingen waar mogelijk vermeden. Zo vervallen de obligatorisch zichtbare rozetten bij KLUDI Q-BEO opbouw-armaturen: thermostaat, ééngreeps-douchemengkraan alsmede bad-douche ééngreepsmengkraan kunnen direct aansluitend op de wand gemonteerd worden.

KLUDI Q-BEO viert de diversiteit van de kubistische vorm. Dankzij de strakke vlakken verkrijgt deze zeer uitgesproken en gereduceerd uitziende serie een soft uiterlijk – een oppervlak dat uitnodigt om aan te raken. Moet het kubistisch en exclusief of eerder klassiek en elegant zijn? De twee aangeboden bedieningsconcepten voldoen aan alle eisen: met de brede, ergonomische hendel van de ééngreepsmengkraan of als u exclusiever wil, kiest u voor de uitvoering als driegats-mengkraan. De hoogwaardige L-uitloop met zijn massieve kubistische grepen is een blikvanger bij grotere wasplaatsen. Het highlight voor de badrand
Ook hier zetten de kubistische grepen van de viergats bad-douche armatuur bij de badrand accenten en onderstrepen de functie van het bad als exclusieve Spa: een designeis, die consequent tot en met de luxe kwadratische handdouche gerealiseerd wordt. De douchekop is voor bijzonder veel comfort tot 30 graden neigbaar en daardoor individueel aan te passen.

Douchen met stijl
Van de intelligente inbouw- tot de ongecompliceerde opbouwvarianten, met de passende inrichtingselementen zoals glijstang en douche. Bijzonder comfortabel douchen garandeert de douche-thermostaat in het passende Q-BEO design. Het geïntegreerde thermostaat element reguleert het douchewater op de vooringestelde wenstemperatuur – ongecompliceerd en bliksemsnel. Deze technologie biedt bovendien uitstekende veiligheidsaspecten: de body is van KLUDI Safe Touch voorzien en wordt hooguit handwarm, verbranden uitgesloten.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners