1404
Kleur in de badkamer
Gepubliceerd: 08-03-2016 Laatste update: 06-06-2023

Individuele smaak en behoeften spelen een steeds grotere rol bij de inrichting van onze badkamer. Het kiezen van de juiste kleuren en materialen is hierbij heel belangrijk. Geheel passend bij deze trend introduceert Villeroy & Boch een gekleurde wastafellijn van TitanCeram. Deze nieuwe Artis Color collectie is verkrijgbaar in vijftien prachtige kleuren en vier verschillende vormen. Van sober ingetogen tot intens en gedurfd: het creëren van uw persoonlijke badkamerbeleving was nog nooit zo gemakkelijk.

Kleur mag weer
Het kleurenconcept voor de Artis Color collectie werd uitgewerkt door de Scandinavische ontwerpster Gesa Hansen (The Hansen Family). Hansen liet zich inspireren door de jaargetijden, de natuur en ‘la vie Parisienne’. Het resultaat is een eigentijds kleurenpalet met maar liefst vijftien verschillende tinten variërend van mintgroen tot mosterdgeel, poederroze en mistblauw. “Ingetogen interieurkleuren zijn jarenlang heel populair geweest, maar de trend is echt aan het veranderen”, licht Hansen toe. “Kleur mag weer! En het draagt in belangrijke mate bij aan hoe je je voelt.” Er zijn eveneens drie neutralere grijs- en zwarttinten opgenomen in de collectie: Full Moon (lichtgrijs), French Linen (een iets levendigere grijstint) en Coal Black.

De hedendaagse badkamer is steeds meer een ruimte waarin we ons terug trekken, de stress van het dagelijkse leven achter ons laten en tijd maken voor een bewuste time-out en welverdiende dosis ontspanning. Villeroy & Boch heeft het creëren van de ultieme badkamerbeleving tot een persoonlijke missie gemaakt.

TitanCeram voor precies design
De gekleurde wastafels zijn tweekleurig: helderwit aan de binnenzijde en zijdezacht mat gekleurd aan de buitenkant. Exclusief en speels tegelijk. Het witte en het gekleurde oppervlak worden haarscherp van elkaar gescheiden op de randen. Dit precieze design wordt mogelijk gemaakt door het gebruik van het door Villeroy & Boch ontwikkelde TitanCeram: een bijzondere samenstelling van klei, kwarts, veldspaat en titaanoxide, in combinatie met een speciaal productieproces. TitanCeram leent zich uitstekend voor badkamerdesign met een uiterst precieze vormgeving, dunne wanddiktes en scherpe randen. Het materiaal is stoot-, slag- en krasvast, perfect bestand tegen hitte en kou en kan bijzonder snel en eenvoudig worden gereinigd.

Alle Artis wastafels kunnen gecombineerd worden met de wastafelmeubels uit de Legato collectie. De kranen van de Just collectie maken het geheel stijlvol af.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide