2775
Waterontkalker

Bespaar 50% op zeep en wasmiddelen en laat kalkaanslag als sneeuw voor de zon verdwijnen met hulp van de AquaCell waterontharder.

Bestaande kalkaanslag verdwijnt; nieuwe krijgt geen kans meer
AquaCell waterontharders verwijderen kalk uit het water op basis van ionenwisseling. Met dit principe worden de harde kalkdeeltjes in het water omgewisseld voor onschadelijke varianten die geen kalkaanslag veroorzaken. AquaCell is een volumegestuurde waterontharder en houdt dus rekening met uw waterverbruik door continu zacht water te leveren met twee cilinders.

Bekijk hier een filmpje

badkamertrends-2024-bannerip.png

Voordelen en besparingen
Door het gebruik van zacht water kunt u maar liefst 50% besparen op zeep en wasmiddelen. Kleding behoudt langer de originele kleur en voelt zachter aan. Watergebruikende apparatuur zoals vaatwassers en wasmachines verbruiken 20% minder energie en de levensduur wordt aanzienlijk verlengd. Vroegtijdige defecten door hard water behoren dus tot het verleden. Ramen zemen wordt overbodig en gewassen voertuigen drogen streeploos op.

Lees hier wat de eigenaren van een AquaCell waterontharder in uw regio te vertellen hebben.

Website: https://www.aquacell-waterontharder.nl/
Telefoon: 088-9899100

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners