3015
Waterontkalker
Gepubliceerd: 15-01-2016 Laatste update: 06-06-2023

Bespaar 50% op zeep en wasmiddelen en laat kalkaanslag als sneeuw voor de zon verdwijnen met hulp van de AquaCell waterontharder.

Bestaande kalkaanslag verdwijnt; nieuwe krijgt geen kans meer
AquaCell waterontharders verwijderen kalk uit het water op basis van ionenwisseling. Met dit principe worden de harde kalkdeeltjes in het water omgewisseld voor onschadelijke varianten die geen kalkaanslag veroorzaken. AquaCell is een volumegestuurde waterontharder en houdt dus rekening met uw waterverbruik door continu zacht water te leveren met twee cilinders.

Bekijk hier een filmpje

Voordelen en besparingen
Door het gebruik van zacht water kunt u maar liefst 50% besparen op zeep en wasmiddelen. Kleding behoudt langer de originele kleur en voelt zachter aan. Watergebruikende apparatuur zoals vaatwassers en wasmachines verbruiken 20% minder energie en de levensduur wordt aanzienlijk verlengd. Vroegtijdige defecten door hard water behoren dus tot het verleden. Ramen zemen wordt overbodig en gewassen voertuigen drogen streeploos op.

Lees hier wat de eigenaren van een AquaCell waterontharder in uw regio te vertellen hebben.

Website: https://www.aquacell-waterontharder.nl/
Telefoon: 088-9899100

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide