1169
Badkamermeubel kiezen
Gepubliceerd: 30-03-2015 Laatste update: 06-06-2023

Stiekem brengt u meer tijd door in uw badkamer dan u denkt. Voor een ontspannend momentje alleen (of juist samen), om uitgebreid op te tutten, uw haar in model te brengen of te scheren… Het is dus belangrijk dat de badkamer een fijne plek is.

Natuurlijk is het belangrijk om te kiezen voor een heerlijk bad, en niet te vergeten een fijne douche. Maar u creëert pas echt sfeer met een badkamermeubel. Dit komt door de verscheidenheid aan kleuren, stijlen en soorten…

Soorten
Welk badkamermeubel perfect is voor uw badkamer, is vooral afhankelijk van de ruimte. Heeft u last van enorm ruimtegebrek? Zelfs dan is het mogelijk om een badkamermeubel te vinden. Denk bijvoorbeeld aan een spiegelkast of wastafelkast. Zonde om deze loze ruimte niet te gebruiken! Geniet u van zeeën van ruimte in de badkamer? Kies dan voor een ruim vrijstaand badkamermeubel. Kijk op Sanitairtotaal.nl voor inspiratie.

Opbergruimte
Een opgeruimde badkamer zorgt voor een chique uitstraling. En waar kunt u beter ontspannen dan in een ruimte zonder rommel? Een badkamermeubel biedt alle plek voor uw rondslingerende handdoeken, crèmes, tandenborstels… noem maar op. Mooi meegenomen: het scheelt ook een hoop schoonmaakwerk.

Stijl
Uw eigen stijl eruit laten springen in de badkamer? Daar is een badkamermeubel perfect voor. Bent u gek op minimalistisch? Kies dan voor een strak badkamermeubel zonder grepen. Liever iets verfijnder? Dan is een variant met meerdere lades en roestvrijstalen grepen iets voor u. Helemaal hip op dit moment: een losse waskom. Dit zorgt direct voor een spasfeer.

Ultiem ontspannen!
Benieuwd welk badkamermeubel perfect past bij uw stijl? Breng dan eens een bezoekje aan Sanitairtotaal. In de grootste sanitairshowroom van Europa vindt u gegarandeerd uw droommeubel.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide