2123
Vloergelijk en drempelvrij douchen
Gepubliceerd: 16-10-2018

Vloergelijk en drempelvrij douchen biedt meer comfort, is veiliger en ideaal voor mensen die minder goed ter been zijn. Maar een oogstrelend design is zeker zo belangrijk, evenals hygiëne en eenvoudige reiniging. Er is één fabrikant die alle aspecten perfect heeft samengebracht: Bette.

 

05_BetteFloor_anthrazit.png

Een badkamer met een vlakke drempelloze douchevloer heeft veel voordelen. Dankzij de vele afmetingen, kleuren en vormen is deze altijd in het ontwerp te integreren. Door de keuze voor grote afmetingen geeft het veel ruimtelijk com-fort. De vlakke douchevloer heeft bovendien geen obstakels en afstapjes, dus is veel veiliger en zeer toegankelijk. Daardoor ook ideaal voor mensen die minder goed ter been zijn, of mensen in een rolstoel. Ook het uitglijden komt nauwelijks voor want het glazuur kan van onzichtbaar antislip worden voorzien. Tot slot heeft u met de Bette douchevloeren nog een groot voordeel. Want deze zijn ver-vaardigd van duurzaam geglazuurd titaanstaal. Sterk en ongevoelig voor bescha-digingen, met zelfs 30 jaar garantie!

Hygiënisch en eenvoudig te reinigen

Een douchevloer is veel hygiënischer dan bijvoorbeeld een vloer met tegels. In voegen van betegelde vloeren ontstaan vuilafzetting en schimmels, waardoor de voegen beschadigen. Een douchevloer van geglazuurd titaanstaal heeft geen voe-gen waarin zich vuil en schimmel kunnen afzetten. De douchevloer is vlak en op het geglazuurde oppervlak hechten geen vuil en bacteriën. Daardoor laat deze zich sneller reinigen met meer hygiëne als resultaat. Om schimmelende voegen aan de rand van de douchevloer te voorkomen biedt Bette als enige siliconenvrije oplossingen.

Schimmelende voegen verleden tijd!

Bette heeft een duurzame, esthetische en hygiënische oplossing ontwikkeld zodat siliconen voegen bij douchevloeren overbodig zijn. Daardoor behoren schimme-lende en gescheurde kitvoegen tot het verleden. De oplossing is een opstaande afkanting van 35 mm hoogte, aan de rand van de douchevloer. Bij inbouw wordt 12 mm over getegeld. Zo wordt een hygiënische afsluiting met de muur gegaran-deerd.

Onzichtbare antislip voorkomt letsel

BetteAntirutsch_Pro_03.png

De onzichtbare antislip is veel mooier dan het “old school” ingebrande kwarts-zand. De antislip is op het gehele oppervlakte aangebracht, uitglijden is tot een minimum beperkt.

Perfect in elk detail

BetteFloor_Collection_01.png

Bij Bette kunt u kiezen uit vele standaard afmetingen en speciale vormen met een ronding of afgeschuinde hoek. Ook maatwerkoplossingen zijn mogelijk. De dou-chevloeren zijn leverbaar in veel voorkomende glans- en 22 matte kleuren. Zo kan de ontwerper onderscheidende badkamers creëren, in harmonie met of met een opvallend kleuraccent. Daarbij zijn ook de details niet vergeten. Zelfs de deksel van de afvoer kan in dezelfde matkleur worden geleverd. Wat Bette onderscheidt van anderen zijn de zeer strakke hoeken. Deze hoeken sluiten bijna naadloos aan op de tegels, zodat een minimum aan voegen nodig zijn. Voor meer comfort is de afvoer vloer gelijk geïntegreerd.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide