2257
Sealskin douche met unieke industriële schuifdeur
Gepubliceerd: 05-10-2020 Laatste update: 17-12-2021

De geliefde Soho® douchewanden en -deuren van Sealskin zijn geïnspireerd op het interieur en de gebouwen in de wijk SoHo in Manhattan, New York. In 2017 introduceerde Sealskin als eerste in de markt een doucheserie, voortkomend uit deze ‘Industrial Style’. Deze originele Soho® serie industriële douches - met matzwarte kaders - is sindsdien bijzonder populair. Het strakke, rauwe uiterlijk van de douchewanden en -deuren is fraai gecombineerd met zeer aangenaam gebruiksgemak en zorgeloos onderhoud.

De serie voldoet bovendien aan zeer hoog gestelde kwaliteitseisen. Vanwege de onmiskenbare populariteit breidt Sealskin de Soho® collectie verder uit. Hierdoor kan in nagenoeg alle badkamerontwerpen de geliefde ‘Instrustrial Style’ worden toegepast. Uniek zijn de nieuwe Soho® doucheschuifdeuren, voorzien van dezelfde fraaie, matzwarte kaders. Daarnaast zijn de Soho® douchewanden vanaf september 2020 verkrijgbaar in nog meer maten en is er een nieuwe industriële designvariant toegevoegd.

impr_3_Coram_Axes_SOHO_highres_kopiëren.jpg


Dirk Kuijpers, Marketing Manager Coram Benelux: “De Industrial Style is nog altijd onmiskenbaar populair. Zwarte, stalen binnendeuren lijken elk huis te sieren. Of het nu gaat om een authentieke, industriële uitstraling of juist om een designstatement in een moderne woning: met de Soho® douches van Sealskin kan deze trend ook worden doorgevoerd in de badkamer. Zowel qua design als gebruiks- en onderhoudsgemak sluiten de nieuwe industriële Soho® doucheoplossingen naadloos aan op de wensen van de consument.”

impr_1_Coram_Axes_SOHO_highres_kopiëren.jpg

Unieke industriële schuifdeuren

Voor badkamers met weinig ruimte of voor diegene die op zoek is naar de echte authentieke industriële look, lanceert Sealskin nu ook unieke Soho® schuifdeuren voor de douche. Hiermee kan een ruime douche gecreëerd worden, zónder dat er rekening gehouden hoeft te worden met de ruimte van een openslaande deur. Bijzonder is dat deze schuifdeur niet alleen in een nis of in combinatie met een zijwand geplaatst hoeft te worden. De schuifdeur kan ook met twee zijwanden worden gecombineerd, waardoor een opvallende en exclusieve U-opstelling tot stand komt.

De schuifdeuren hebben hetzelfde, kenmerkende ontwerp als de andere producten uit de Soho® serie en zijn uitgerust met een verborgen soft open-close-systeem. Dit systeem remt de beweging van de deur af. Bij het sluiten, stopt de deur een moment voor de laatste centimeters, om vervolgens automatisch langzaam en zachtjes te sluiten. Dat is wel zo prettig en ook veilig voor (kinder-)handen!

impr_2_1_Coram_Axes_SOHO_highres_kopiëren.jpg

Nieuwe maten Soho® douchewanden

De populaire Soho® douches zijn al beschikbaar als draaideur, verwerkt in een nis of in combinatie met een zijwand, en als douchewand voor de inloopdouche. Sealskin brengt nu ook kortere zijwanden, waardoor een Soho® douchecabine zelfs in een compacte badkamer geplaatst kan worden. De serie wordt ook uitgebreid met nieuwe, korte wanden voor de inloopdouche. Door deze te combineren met een langere douchewand, kan er gespeeld worden met de opstelling en is er een bijzonder ruime, open douchecabine te creëren.

Nieuwe industriële designvariant inloopdouche

De huidige Soho® inloopdouche van 120 cm breed is erg geliefd. Deze douchewand geeft een inloopdouche een open karakter en door de wandlengte van 120 cm blijft het douchewater binnen de doucheruimte. Deze inloopdouche heeft 8 matzwarte, rechthoekige kaders. Vanaf september 2020 is deze 120 cm douchewand ook verkrijgbaar in een nieuwe, geraffineerde designvariant, voorzien van enkel horizontale vlakken.

Zorgeloos onderhoud
Soho® douches zijn een smaakvolle, opvallende verschijning en voorzien van alle gemakken, die je van een moderne douche mag verwachten. Handige details maken de Soho® douches zorgeloos in onderhoud. Zo zijn de matzwarte kaders alleen aan de buitenzijde aangebracht. Het 8 mm dikke veiligheidsglas blijft daardoor aan de binnenzijde helemaal vlak en is dus goed schoon te maken en te drogen. Het glas heeft bovendien een 'Sealglas' antikalk coating, waardoor het glas langer fris en helder blijft. Ook zijn de nieuwe Soho® schuifdeuren voorzien van een handig 'easy-cleansysteem'. Hiermee kan de schuifdeur aan de onderzijde losgekoppeld worden, waardoor alle onderdelen van de schuifdeur gemakkelijk bereikbaar zijn tijdens het schoonmaken.Sealskin
Het geheim van Sealskin zit in de goed doordachte details van haar badkamerproducten: slim design, aangenaam gebruiksgemak, zorgeloos in onderhoud en een eenvoudige installatie. Door aandachtig te luisteren naar klanten en badkamerprofessionals heeft Sealskin deze details perfect kunnen verwerken in de originele Soho® Industrial Style designdouches. Soho® is officieel geregistreerd als merkserie en verkrijgbaar bij de betere sanitairspeciaalzaken.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide