1905
In stijl douchen met de zwarte doucheserie Tyne
Gepubliceerd: 07-09-2018

Tiger brengt na de zwarte accessoires nu ook zwarte douches op de markt. Zwart is momenteel een van de sterkst opkomende trends in de badkamer. Al eerder dit jaar bracht Tiger daarom verschillende zwarte accessoire series uit en nu komt de badkamerspecialist met de zwarte doucheserie Tyne.

 

Mensen besteden tegenwoordigveel meer tijd in de badkamer en hechten dan ook steeds meer waarde aan deze ruimte. Dit vraagt dan ook om een andere kijk op het design van producten, aangezienbadkamerartikelen steeds meer gepersonaliseerd worden. Zo zie je bijvoorbeeld dat de kleur zwart steeds meer de ruimte krijgt, zwart zorgt namelijk voor een luxe gevoel en brengt rust. Ideaal voor een urban chique of industriële look in de badkamer. Tiger vertaalt deze trend in een betaalbare moderne zwarte douchecollectie in de serie Tyne.

De Tyne collectievan Tiger bestaat uit een regendoucheset, een doucheset en een handdouche. De douches zijn voorzien van een speciale coating die er voor zorgt dat deze krasbestendiger en slijtvaster is.De ronde handdouche heeft 3 verschillende waterstralen waardoor je bijvoorbeeld kunt kiezen eenvoor heerlijke massagestraalof juiste een zachtere straal om rustig wakker te worden. Met oog voor detail en design is de omstelknop aan de achterzijde geïntegreerd, waardoor je deze niet direct ziet. De doucheslang is voorzien van anti-twist functie en voorkomtdaarmee het draaien van de slang. De douchesets zijn voorzien van een afstelbare muurplaat, zodat je douche altijd op de juiste plek kunt monteren.Dat is natuurlijk ook handig als er al boorgaten in de muur zitten van de vorige douche.

De douchekoppen van de regendouche- en doucheset zijn in hoogte verstelbaar, zodat deze altijd op de ideale hoogte staan tijdens het douchen. Ook over het schoonmaakgemak is ook nagedacht. Op zwarte badkamerartikelen zie je vaak sneller vuil- en kalkaanslag, toch is deze serie heel makkelijk in onderhoud. Wanneer je iedere keer na het douche de producten even droog maakt en er met een (hand)doekoverheen gaat, blijft de zwart kleur de mooie en strakke uitstraling behouden.

De Tyne serie van Tiger is vanaf nu bij verschillende doe het zelf bouwmarkten en webshops verkrijgbaar.

Meer info over de Tyne serie van Tiger vind je op: www.tiger.nl/

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide