1471
Hygiënische en esthetische oplossing voor douchevloer

Hygiëne is belangrijker dan ooit. Daarom heeft Bette een duurzame, esthetische en hygiënische oplossing ontwikkeld voor een aantal series douchebakken en vlakke douchevloeren. De oplossing heet:BetteOpstaande randen.

 

Bij de BetteOpstaande randen is het grote voordeel, dat er geen siliconen voegen nodig zijn om de douchevloer of douchebak in de vloer af te dichten. Dit bespaart in eerste instantie op voegkosten en op het materiaal.

badkamertrends-2024-bannerip.png

U weet dat op de termijn siliconen voegen gaan schimmelen en scheuren. Dat is een vies gezicht, bovendien krijgen ziekteverwekkers kans zich te nestelen of vermenigvuldigen, met als gevolg dat de siliconen voegen vervangen dienen te worden. Omdat bij de BetteOpstaande randen geensiliconen kitvoegen van toepassing zijn, zullen deze problemen niet meer voorkomen. Bovendien hoeven de siliconen voegen niet meer vervangen te worden, hetgeen bespaart op aanbreng- en materiaalkosten. Dus al met al is dit een duurzame n hygiënische oplossing,die bovendien esthetisch een mooi gezicht is.

Simpel, maar effectief

“De BetteOpstaande rand is esthetisch een Highlight”, zegt Sven Rensinghoff, Marketing Manager bij Bette. “Deze simpele doch zeer effectieve oplossing bestaat uit een opstaande rand van 35 mm aan de rand van de geglazuurde douchevloer. Na inbouw worden de tegels er 12 mm overheen getegeld. Zo wordt een dichte, duurzame en hygiënische afsluiting met de wand gegarandeerd, zonder siliconen voegen. En absoluut waterdicht, zorgvuldig getest volgens ETAG 022, conformde normen DIN 18534/ÖNORM B34076. Daarom geven wij ook op deze oplossing 30 jaar garantie!”

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners