1673
Hygiënische en esthetische oplossing voor douchevloer
Gepubliceerd: 29-10-2020

Hygiëne is belangrijker dan ooit. Daarom heeft Bette een duurzame, esthetische en hygiënische oplossing ontwikkeld voor een aantal series douchebakken en vlakke douchevloeren. De oplossing heet:BetteOpstaande randen.

 

Bij de BetteOpstaande randen is het grote voordeel, dat er geen siliconen voegen nodig zijn om de douchevloer of douchebak in de vloer af te dichten. Dit bespaart in eerste instantie op voegkosten en op het materiaal.

U weet dat op de termijn siliconen voegen gaan schimmelen en scheuren. Dat is een vies gezicht, bovendien krijgen ziekteverwekkers kans zich te nestelen of vermenigvuldigen, met als gevolg dat de siliconen voegen vervangen dienen te worden. Omdat bij de BetteOpstaande randen geensiliconen kitvoegen van toepassing zijn, zullen deze problemen niet meer voorkomen. Bovendien hoeven de siliconen voegen niet meer vervangen te worden, hetgeen bespaart op aanbreng- en materiaalkosten. Dus al met al is dit een duurzame n hygiënische oplossing,die bovendien esthetisch een mooi gezicht is.

Simpel, maar effectief

“De BetteOpstaande rand is esthetisch een Highlight”, zegt Sven Rensinghoff, Marketing Manager bij Bette. “Deze simpele doch zeer effectieve oplossing bestaat uit een opstaande rand van 35 mm aan de rand van de geglazuurde douchevloer. Na inbouw worden de tegels er 12 mm overheen getegeld. Zo wordt een dichte, duurzame en hygiënische afsluiting met de wand gegarandeerd, zonder siliconen voegen. En absoluut waterdicht, zorgvuldig getest volgens ETAG 022, conformde normen DIN 18534/ÖNORM B34076. Daarom geven wij ook op deze oplossing 30 jaar garantie!”

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide