1719
Kludi Fizz

De hand- en hoofddouches van de serie KLUDI FIZZ zijn buitengewoon vorm gegeven. Met een prettige bijkomstigheid, het komt de functionaliteit ten goede. De greep en de douchekop van de handdouches vormen een vloeiend geheel. Het water kan ongeremd stromen en dit bevordert de intensiteit van de stralen. Het resultaat is een perfect douchecomfort.

De KLUDI FIZZ handdouche: 3 straalsoorten, maximaal douchegenot.
Een met de duim licht bedienbare verstelknop zorgt ervoor dat met één hand de gewenste straalsoort gekozen kan worden. De volumestraal stroomt uit 75 openingen, is gelijkmatig en zacht, als een milde regenbui in mei. De boosterstraal centreert de straal en bundelt de kracht van het water voor revitaliserende reiniging en ontspannende massage. De smoothline produceert een watergordijn, in één lijn worden de schouders weldadig getrakteerd op klaterend water. Een kalksnelreingingsysteem en innovatieve techniek houden de douchestralen ook bij een geringere watertoevoer in stand.

De KLUDI FIZZ hoofddouche: 1, 2, 3 mogelijkheden.
Mogelijkheid één is een wandhouder die op de muur gemonteerd kan worden, waarin een handdouche geplaatst wordt. Doordat de sproeistand 36 graden verstelbaar is, komt het water altijd op de ideale plaats terecht. De tweede mogelijkheid is een hoofddouche met 2 segmenten die onafhankelijk van elkaar om hun as kunnen draaien. De in elkaars verlengde liggende segmenten laten ook breedgeschouderde personen geheel nat worden. De derde mogelijkheid is het summum op douchegebied. De vormgeving ziet er futuristisch uit. 3 organische segmenten die samen een ronding vormen zorgen ervoor dat het gehele lichaam met water wordt bedekt. Ook hier zijn de segmenten draaibaar zodat het water individueel ingesteld kan worden.

KLUDI FIZZ Dual Shower Systeem met of zonder thermostaat
De veilgheid van een Kludi douchethermostaat, met een gehoekte hoofddouchestang, een handdouche en het summum op douchegebied als hoofddouche. Een ideale harmonische combinatie. Hoeft de kraan niet vervangen, dan is de handdouche met 3 straalsoorten en een hoofddouche met 2 segmenten de oplossing.

Het soft-purisme van de KLUDI BALANCE kranenserie sluit perfect aan bij de organische vormen van de KLUDI FIZZ doucheproducten. Zo is met KLUDI op eenvoudige wijze een harmonische badkamer te creëren. Dat KLUDI producten 5 jaar garantie hebben is een aanvullende zekerheid.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners