2047
Handdouche in een frisse gedaante
Gepubliceerd: 08-05-2015 Laatste update: 04-07-2017

De levensvreugde onder de douche komt, zoals bekend uit de douche: daarom moeten douches goed in de hand liggen, een ontspannende douchebelevenis bieden en ook optisch overeenkomen met het design van de badkamer – ook in het basis segment. Daar deze vereisten zich constant verder ontwikkelen, brengt Kludi een herziene versie van een succesvolle klassieker op de markt: Het design van de Kludi Logo werd behoedzaam aangepast en met extra functies, zoals bijvoorbeeld een praktische leegloopfunctie verrijkt.

Handdouches worden vlakker en softer, hetgeen ook van toepassing is op het design van Kludi Logo. De glanzend verchroomde handdouche is nog slanker en eleganter als haar succesvolle voorganger, ligt aangenaam in de hand en overtuigt haptisch door een zachte, vloeiende overgang tussen de greep en de douchekop, alsook een vlakke achterkant. De kop werd overeenkomstig de actuele gebruikersbehoeftes naar 9,5 cm doorsnede vergroot en garandeert daardoor een comfortabel doucheplezier, ofwel met een (1S) of drie straalsoorten (3S).

In beide varianten van de Logo handdouches is een prikkelende en opwekkende doucheregen de basis voor aangenaam doucheplezier. Aanvullend biedt de 3S-variant een softstraal alsmede een booster, die makkelijk met een verstelpal gekozen kan worden. Voor de softstraal heeft Kludi als eerste Duitse fabrikant voor zes 6mm brede miniperlatoren gekozen: in U vorm geplaatst, genereren zij een zacht, aangenaam straalbeeld, dat niet vervormt, maar steeds in dezelfde vorm blijft – een weldadige belevenis voor de huid. De booster op zijn beurt genereert met 14 gecentreerde straalopeningen een bijzonder krachtige douchestraal, die met zijn massagewerking uitstekend geschikt is voor spierontspanning, maar ook als efficiënte reinigingsstraal voor de douchecabine of het bad.

Geen hinderlijk nadruppen meer
Iedere gebruiker, die na het douchen niet alleen zichzelf, maar ook de doucheruimte afdroogt, kent het probleem van nadruppende douchekoppen. Meestal staat men tijdens het reinigen van de doucheruimte precies onder de douchekop, wanneer die het restwater begint vrij te geven, of een net drooggemaakt gedeelte wordt weer nat. Op zich is dit nadruppen van de douche een zinvolle functie, die ervoor zorgt, dat geen restwater in de douchekop achter blijft, dat in het ongunstigste geval tot kiemvorming kan leiden. Met de 3S-versie van de Kludi Logo serie behoort het nu en dan lastige nadruppen van de handdouche tot het verleden: Een praktische leegloopfunctie bij de basis van de straalbodemplaat zorgt er voor, dat overtollig water handmatig uit de douche afgetapt kan worden. Geen nadruppen, geen irritatie. Passend bij de nieuwe Logo handdouches biedt Kludi bovendien ook nieuwe glijstangen in 60 en 90 cm lengte en een slanke buisdiameter van 1,8 cm aan. De wandhouders hebben hierbij de zelfde kleur als de kleur van de straalbodemplaat – een directe referentie tot de Logo serie. Met transparante douchehouders om de handdouche snel uit te nemen en weer te plaatsen en een verstelknop van het schuifstuk, dat ook met vochtige handen gemakkelijk los- en vastgedraaid kan worden, laten de Logo glijstangen geen wens onvervuld. Compleet wordt de Logo set met de beproefde, 160 cm lange Logo-Flex-slang, die voor voldoende bewegingsvrijheid onder de douche zorgt.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide