1363
Facebook douchegordijn

Social media is inmiddels zo ingeburgerd in de samenleving dat eigenlijk iedereen wel op Facebook zit. In de trein, op het werk, zelf op de wc. De enige plek waar je eigenlijk niet kunt facebooken is onder de douche. Om dit grote gemis toch enigszins te compenseren is de Social Shower curtain ontwikkeld, een douchegordijn met een afbeelding van een Facebook profielpagina. Het foto gedeelte op het douchegordijn is doorzichtig zodat je zelf je 'profielfoto' live kunt maken. Een erg grappig gezicht dus voor iedereen die de badkamer binnenkomt!

Het Facebook douhegordijn is een origineel cadeau voor iedereen met een Facebook account, of natuurlijk juist als hint voor degene die nog niét op facebook te vinden is!

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners