1472
HuPPE wint 2 Awards
Gepubliceerd: 10-04-2014 Laatste update: 26-09-2017

De Duitse douchewandfabrikant HÜPPE is opnieuw in de prijzen gevallen met de door Phoenix Design ontworpen zwaaideurserie HÜPPE Enjoy. Het innovatieve design, de hoge kwaliteit en de grote mate van functionaliteit zijn door de jury als “excellent” beoordeeld. De iF Design Award 2014 en de Reddot Award 2014 zijn de derde en vierde designprijs die HÜPPE heeft gewonnen. In 2013 heeft het bedrijf de Plus X Award en de Interior Innovation Award 2013 gewonnen.

Wat bijzonder is aan de series HÜPPE Enjoy pure en HÜPPE Enjoy elegance, zijn de glazen elementen, die zijn uitgevoerd zonder bevestigingsprofielen. Ook de verchroomde scharnieren en de greep geven deze series een karakteristiek en uniek uiterlijk. Bij de serie pure zijn deze strak, bij de serie elegance wat ronder. De vlak aansluitende scharnieren en de profielloze glassegmenten zorgen voor een unieke designbeleving en hoge transparantie. Het voordeel is bovendien dat het reinigen zeer eenvoudig gaat.

De deursluiting is een staaltje van perfectionisme en heeft een verdekt hef-/daalmechanisme, die er voor zorgt dat de deur 5 mm omhoog gaat tijdens openen. Daardoor zijn deze douchewanden zeer geschikt voor inbouw gelijk met de vloer en mooi te combineren met de EasyStep vlakke douchebakken. De instap is barrièrevrij dankzij de optionele waterkering en universele afwateringsstrip. Dit is mooier en zorgt voor meer veiligheid. De breedten (tot 1.500 mm) en zijwanden tot zelfs 1.600 mm creëren grote en ruimtelijke douches. Daarnaast biedt de standaardhoogte van 2 m ideale toepassingsmogelijkheden voor lange mensen.

De ontwerpers van Phoenix Design hebben dit unieke concept doorgevoerd in een grote verscheidenheid aan modellen. Voor in hoeken en nissen levert HÜPPE meerdere uitvoeringen, w.o. ronde modellen met een 1- en 2-delige deur. Daarnaast een vrijstaande zijwand en de trendy Walk-In met en zonder beweegbaar deel. Alle modellen worden in echt veiligheidsglas (6 of 8 mm) geleverd met CE-keurmerk. Naast het heldere glas kan het glas in drie stijlvolle decors worden geleverd. Dit zijn Privatima, Sandplus en Bubbles. Al deze decors en het heldere glas zijn bovendien met het onderhoudsvriendelijke “Anti-plaque” te leveren.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide